Συνεδριάζει στις 2 Μαΐου η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας

Συνεδριάζει στις 2 Μαΐου η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας

Συνεδριάζει στις 2 Μαΐου η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 847 ΦΟΡΕΣ

Συνεδριάζει την επόμενη εβδομάδα με τηλεδιάσκεψη η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για να εξετάσει τρέχοντα θέματα. Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση που θα διεξαχθεί την Τρίτη 2 Μαΐου και ώρα 13.30 θα συζητηθούν τα εξής:

Λήψη Απόφασης για την υποβολή πρότασης στην Πρόσκληση με τίτλο: «Βελτίωση παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας οδικού δικτύου» του Περιφερειακού Προγράμματος (ΠεΠ) «Νότιο Αιγαίο» 2021-2027, για την Πράξη: «Βελτίωση Ασφάλειας Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Δυτικού Άξονα Νήσου Ρόδου», με κωδ. ΟΠΣ 5030068.

2. Λήψη Απόφασης για την υποβολή πρότασης στην Πρόσκληση με τίτλο: «Βελτίωση παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας οδικού δικτύου» του Περιφερειακού Προγράμματος (ΠεΠ) «Νότιο Αιγαίο» 2021-2027, για την Πράξη: «Βελτίωση Ασφάλειας Επαρχιακού Οδικού Δικτύου νήσου Καλύμνου», με κωδ. ΟΠΣ 5029824. 3. Λήψη Απόφασης για την υποβολή πρότασης στην Πρόσκληση με τίτλο: «Βελτίωση παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας οδικού δικτύου» του Περιφερειακού Προγράμματος (ΠεΠ) «Νότιο Αιγαίο» 2021-2027, για την Πράξη: «Βελτίωση Ασφάλειας Επαρχιακού Οδικού Δικτύου νήσου Λέρου», με κωδ. ΟΠΣ 5030067.

4. Λήψη Απόφασης για την υποβολή πρότασης στην Πρόσκληση με τίτλο: «Βελτίωση παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας οδικού δικτύου» του Περιφερειακού Προγράμματος (ΠεΠ) «Νότιο Αιγαίο» 2021-2027, για την Πράξη: «Βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Νήσου Σύμης», με κωδ. ΟΠΣ 5029981.

5. Λήψη Απόφασης για την υποβολή πρότασης της πράξης «Αντικατάσταση - Επέκταση δικτύου ύδρευσης των οικισμών Χώρας, Δρυοπίδας και Μέριχα Κύθνου» για ένταξη στο ΠΕΠ Νότιο Αιγαίο 2021-2027.

6. Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης Π/Υ Α΄ τριμήνου 2023 Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

7. Έγκριση 1ου πρακτικού (στάδιο Αποσφράγισης υποφακέλων:«Δικαιολογητικά Συμμετοχής- Τεχνική Προσφορά-Οικονομική Προσφορά») της επιτροπής διεξαγωγής ηλεκτρονικού, διαγωνισμού, με Α/Α Συστήματος ΕΣΗΔΗΣ 189697, επιλογής αναδόχου με το κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφοράς βάσει τιμής για την παροχή γενικής υπηρεσίας με τίτλο: Ενοικίαση ψυκτών και κατασκευή υποδομών στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου: «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ».

8. Έγκριση πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού της διαδικασίας με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση σύμφωνα με το άρθρο 32, παρ.γ του Ν.4412/2016 για το έργο: «Αποκατάσταση τμήματος επαρχιακής οδού στη θέση 14 Μάρτυρες ν. Μήλου».

9. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου: «Συντήρηση οδικού Δικτύου δήμου Λειψών».

10. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Επισκευή φθορών λιμένα Ψάθης ν. Κιμώλου».

11. Έγκριση χορήγησης 2ης παράτασης προθεσμίας για την εκτέλεση των εργασιών του έργου: «Επισκευή γηπέδων καλαθοσφαίρισης - πετοσφαίρισης περιοχής «Λάκκας» Χώρας Μυκόνου».

12. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης (Δικαιολογητικά Συμμετοχής – Τεχνικών Οικονομικών προσφορών) του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάδειξη εργολάβου για τον από εδάφους ψεκασμό ελαιοδέντρων στο πλαίσιο του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2023 στο Νομό Δωδεκανήσου.

13. Έγκριση 1ου πρακτικού (1ο στάδιο-αποσφράγιση φακέλου: «Δικαιολογητικά Συμμετοχής-Τεχνική Προσφορά») διεξαγωγής του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού με α/α συστήματος 168678 της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια απορριμματοφόρου και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών».

14. Έγκριση 2ου πρακτικού αποσφράγισης του ηλεκτρονικού ανοιχτού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια προβολέων LED για τον φωτισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου στην Ερμούπολη της ν. Σύρου».

Διαβάστε ακόμη

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες