Περισσότεροι από 14.000 τουρίστες στη Ρόδο το σαββατοκύριακο

Περισσότεροι από 14.000 τουρίστες στη Ρόδο το σαββατοκύριακο

Περισσότεροι από 14.000 τουρίστες στη Ρόδο το σαββατοκύριακο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1859 ΦΟΡΕΣ

Κορυφώνεται σταδιακά η τουριστική κίνηση

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία της τουριστικής κίνησης στη Ρόδο καθώς κάθε εβδομάδα που περνά όλο και μεγαλύτερος αριθμός πτήσεων τσάρτερ προσγειώνονται στο αεροδρόμιο του νησιού μεταφέροντας εκατοντάδες νέους τουρίστες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η «Ροδιακή», χτες ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» 52 πτήσεις και σήμερα 65, γεγονός που σημαίνει ότι ο αριθμός των πτήσεων θα ανέλθουν συνολικά σε 117 για το διήμερο και θα είναι σε αρκετά μεγάλο ποσοστό περισσότερες από το προηγούμενο σαββατοκύριακο που ανήλθαν σε 103.

Όσο περνά ο καιρός τόσο η κίνηση στο αεροδρόμιο μεγαλώνει και όπως δείχνει το πρόγραμμα των εταιρειών ανοίγουν σταδιακά όλες οι χώρες. Η πραγματοποίηση των 117 νέων πτήσεων θα οδηγήσει σε μεγαλύτερο αριθμό τουριστών που θα έρθουν στη Ρόδο για διακοπές, καθώς αναμένεται να ξεπεράσουν τους 14.000.

Αυτό αποδεικνύει ότι και ο Απρίλιος ήταν ένας πολύ καλός μήνας καθώς οι πτήσεις μέρα με τη μέρα αυξάνονταν ανεβάζοντας και τον αριθμό των επισκεπτών.

Πρόκειται για νούμερα που κινούνται σε αρκετά υψηλά επίπεδα, τα οποία μας επιτρέπουν να μιλάμε πλέον με βεβαιότητα για την πολύ καλή εξέλιξη της φετινής σεζόν στο νησί. Από τα στοιχεία προκύπτει ότι σχεδόν όλες οι αγορές έχουν ανοίξει, όμως τα πρωτεία κρατούν η αγγλική και η γερμανική αγορά.

Ο πολλαπλασιασμός των τουριστών οδήγησε και σε άνοιγμα των περισσότερων ξενοδοχείων στο νησί μας και μάλιστα η αύξηση στην κίνηση διαπιστώνεται και από το πλήθος των τουριστών που κινούνται στη Μεσαιωνική Πόλη η οποία πάντα προσελκύει το ενδιαφέρον των επισκεπτών μας.

Όλες τις ώρες της μέρας εκατοντάδες τουρίστες από διάφορες χώρες κινούνται στα δρομάκια της και είτε ξεναγούνται στα αξιοθέατα, είτε επισκέπτονται τα διάφορα καταστήματα και κάποιοι από αυτούς επιλέγουν στη συνέχεια είτε να πιουν καφέ και ποτό, είτε να καταλήξουν σε κάποιο από τα εστιατόρια που έχουν ανοίξει και αυτά.

Διαβάστε ακόμη

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου