Αδράνεια σε συνθήκες… υψηλής πιέσεως για τον Διαγόρα

Αδράνεια σε συνθήκες… υψηλής πιέσεως για τον Διαγόρα

Αδράνεια σε συνθήκες… υψηλής πιέσεως για τον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 510 ΦΟΡΕΣ

Μια ήττα που μπορεί να τον βάλει σε… περιπέτειες, όσον αφορά την παραμονή του στη Super League 2, γνώρισε χθες ο Διαγόρας εντός έδρας από τον Θεσπρωτό. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ (0-1), οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη αντέδρασαν και προηγήθηκαν, αλλά με πίεση διαρκείας οι Θεσπρωτοί κατάφεραν, όχι απλώς να ισοφαρίσουν, αλλά και να πάρουν το ματς με 2-3.

Πώς κύλησε ο αγώνας

Στο πρώτο 20λεπτο ο Θεσπρωτός έδειξε να… πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε την υπεροχή, αλλά οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη ισορρόπησαν και προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως από στημένες φάσεις.

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν ν’ ανοίξουν το σκορ με τη συμπλήρωση 28 λεπτών, αφού εκμεταλλεύτηκαν λάθος παικτών του Διαγόρα, πλασάροντας τελικώς ο Φάκκης εύκολα. Η απάντηση του Διαγόρα ωστόσο, ήταν άμεση, χάρις στο κόρνερ από τον Λούκιτς στο 38’ και το κοντινό πλασέ του Σταμένκοβιτς.

Με περισσότερη …όρεξη μπήκαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας κατ’ αρχάς ο Θεσπρωτός στο 48’ την ευκαιρία με την κεφαλιά του Φάκκη που πέρασε άουτ, ενώ ο Διαγόρας στο επόμενο λεπτό προσπάθησε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα από μια σέντρα του Τάτση, διώχνοντας με γροθιές ο Τσιμόπουλος.


Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο, έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, όταν στο 51’ ο Δρίτσας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και αστόχησε από θέση τετ-α-τετ. Και πάλι όμως οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να σκοράρουν , αφού ο Σταμένκοβιτς με ατομική προσπάθεια πάσαρε στον Μανιά κι αυτός πλασάροντας έκανε το 2-1 στο 57’.

Προτού… κοπάσουν οι πανηγυρισμοί μάλιστα, στην επόμενη φάση, ο Παραστατίδης γύρισε παράλληλα για τον Μανιά, αλλά αυτός δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Μην έχοντας άλλη επιλογή, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και κατάφεραν να βρουν στόχο στο 82’ με το κόρνερ του Ρούση και τη γυριστή κεφαλιά του Μίγγου για το 2-2.

Και σα να μην έφτανε αυτό, πέντε λεπτά αργότερα σκόραραν ξανά, χάρις στην κεφαλιά του Βασιλάκη, ύστερα από σέντρα του Ρούση. Ως τελευταία καλή φάση της αναμέτρησης πάντως λογίζεται το χαμένο τετ-α-τετ του Ρούση στο 95’…

Διαιτησία: Πουλόπουλος, Γεωργακόπουλος, Σγουράκης

Διαγόρας: Μπίντσης, Πετράκης (36’ Παραστατίδης), Γιανναράκης, Μανιώτης, Τάτσης, Καραμάνης, Παπαϊωάννου (84’ Καβαλιέρι), Λούκιτς, Μαγκάκης (84’ Αρίας), Σταμένκοβιτς, Μανιάς.

Θεσπρωτός: Τσιμόπουλος, Τρομπούκης (75’ Σάνι), Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Μαρτίνεζ (75’ Κουέβας), Μίγγος, Μπίκας (63’ Οικονομίκος), Φάκκης (63’ Ρούσης), Κωνσταντίνου (63’ Πανταζέλος), Δρίτσας.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου