Μιχάλης Μάχλης: «Τρία χρόνια γεμάτα έντονες στιγμές»

Μιχάλης Μάχλης: «Τρία χρόνια γεμάτα έντονες στιγμές»

Μιχάλης Μάχλης: «Τρία χρόνια γεμάτα έντονες στιγμές»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 432 ΦΟΡΕΣ

Το δικό του απολογισμό για τη χρονιά που τελείωσε έκανε ο πρόεδρος του Κλεάνθη Μιχάλης Μαχλής. Αναλυτικά: «Σε λίγες ημέρες συμπληρώνω 3 χρόνια στην προεδρία της διοίκησης του ΑΕΣ Κλεάνθης Παραδεισίου.


Τρία χρόνια γεμάτα έντονες στιγμές. Στιγμές άγχους, αβεβαιότητας (ελέω covid), λύπης αλλά χαράς. Άλλωστε αυτά είναι και τα συναισθήματα που αποκομίζεις από το χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν περίμενα ποτέ ό,τι θα βρεθώ σε αυτή τη θέση, όμως προέκυψε και προσπαθώ να δώσω ότι μπορώ για το καλό της ομάδας μας και της νεολαίας μας. Αν το καταφέρουμε ή όχι θα φανεί στο τέλος.


Λέω καταφέρουμε γιατί σε όλη αυτή την προσπάθεια έχω δίπλα μου ανθρώπους που αγαπάνε ανιδιοτελώς την ομάδα μας και πάντα λειτουργούν με γνώμονα την πρόοδό μας. Θέλω να αναφερθώ σε αυτούς, λοιπόν, τους ανθρώπους ιδιαίτερα γιατί το αξίζουν και ίσως κάποιες στιγμές άθελα τους έχω αδικήσει.

Σταμάτης Μαχλής, Τσαμπίκος Δράκος και Βαγγέλης Μπινόγλου είναι οι βασικοί πυλώνες της προσπάθειάς μας. Πάντα εκεί με την εμπειρία τους να με βοηθήσουν, να με συμβουλεύσουν και να με στηρίξουν σε όλες τις δυσκολίες που βρήκαμε. Μανώλης Αφεντούλης, ο πεθερός μου. Ο άνθρωπος που έχει αφιερώσει αμέτρητες ώρες στο γήπεδο, ώστε τα πάντα να είναι στην εντέλεια για τους ποδοσφαιριστές μας. Χριστοφής Κυριάκος, ο άνθρωπος <<τάξη>>.


Ο καλύτερος Γραμματέας που θα μπορούσα να είχα δίπλα μου, στη νέα εποχή της τάξης των αθλητικών σωματείων, καθώς η επανένταξή μας στο Αθλητικό Μητρώο είναι έργο δικό του, όπως και η δρομολόγηση αρκετών έργων που έγιναν και θα γίνουν στο γήπεδό μας, καθώς δεν αφήνει ημέρα χωρίς να κυνηγήσει τους αρμόδιους. Μπότσαρης Αντώνης, ένας εργάτης χρόνων που αγαπάει την ομάδα μας όσο λίγοι. Γιάννης Αφεντούλης, το πολυεργαλείο.

Όπου και να τον βάλεις θα σε βοηθήσει. Περάκης Εμμανουήλ( Άκης), ο καλλιτέχνης των αγωνιστικών χώρων που πάντα προσπαθεί να διατηρήσει το γήπεδο μας σε καλή κατάσταση. Ένα ευχαριστώ οφείλω και στους Γιώργο Χατζηνικολάκη, Γιάννη Σκαμπίλη, Μάρκο Μερκούρη και Δημήτρη Παπαγρηγορίου.


Τους φίλους της ομάδας αλλά και δικούς μου Ηλία Βογιατζή, Νίκο Χατζησάββα, Μιχάλη Μοσκιού, Αλέξανδρο Ευθυμίου, Κυριαζή Μιχαήλογλου, Κώστα Καραγιάννη, Κώστα Μαντάλη, Θανάση Πισσαδάκη, Τάσο Αναστασάκη και Νίκο Πατάκα για τη στηριξή τους στο πρόσωπό μου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον φίλαθλο κόσμο μας που επέστρεψε στο γήπεδο και μας στηρίζει σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια.


Ιδιαίτερο ευχαριστώ στους κ.κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, Νίκο Νικολή και Τηλέμαχο Καμπούρη για τις εργασίες που έχουν γίνει και θα γίνουν στο γήπεδό μας. Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς μας που ενισχύουν οικονομικά την ομάδα και της δίνουν πνοή. Όλους τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό team που πέτυχαν τον στόχο μας, αλλά και τα παιδιά των προηγούμενων ετών για τη συνεργασία. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, που με αντέχει και με στηρίζει.


Σε λίγες ημέρες θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για τις εκλογές του συλλόγου και καλώ όποιον επιθυμεί να αναμιχθεί και να μας βοηθήσει γιατί η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ. ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΟΛΕ».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα