Με δωρεά του Ιδρύματος «Παύλος Δ. Γιαννακόπουλος» η αναβάθμιση του γηπέδου μπάσκετ στην Ανάληψη

Με δωρεά του Ιδρύματος «Παύλος Δ. Γιαννακόπουλος» η αναβάθμιση του γηπέδου μπάσκετ στην Ανάληψη

Με δωρεά του Ιδρύματος «Παύλος Δ. Γιαννακόπουλος» η αναβάθμιση του γηπέδου μπάσκετ στην Ανάληψη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1007 ΦΟΡΕΣ

Μια σημαντική εξέλιξη για την ανάπτυξη του μπάσκετ στην πόλη της Ρόδου αποτελεί από τον ΔΟΠΑΡ η ομόφωνη απόφαση που αφορά την αποδοχή της δωρεάς από το ίδρυμα «Παύλος Δ. Γιαννακόπουλος», ύψους 30.000 ευρώ, για την αναβάθμιση του ανοικτού γηπέδου στην πλατεία Αγίου Όρους στην Ανάληψη.

Σύμφωνα με το πρακτικό της συνεδρίασης, η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης “Elite” υπέβαλε προς το ίδρυμα το σχετικό αίτημα κι αυτό ανταποκρίθηκε, βοηθώντας στην ανάδειξη του αθλήματος.


Η απόφαση του ΔΟΠΑΡ ελήφθη στις 8 Μαΐου με σκοπό, πέραν από τις προπονήσεις και τους αγώνες εκεί, να φιλοξενούνται και διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Οι εργασίες στο γήπεδο θ’ αφορούν φυσικά το δάπεδο, όπως και άλλα τμήματα της εγκατάστασης, για την αλλαγή του χώρου προς το καλύτερο.

Η απόφαση:
«Κατόπιν της επιστολής προς τον Οργανισμό μας, με αρ πρωτ 1404/25-04-2023 από το ίδρυμα Παύλος Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ για να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για την αποδοχή της δωρεάς των 30.000,00 ευρώ για την αναβάθμιση του Ανοιχτού Γηπέδου Καλαθοσφαίρισης στην πλατεία Άγιου Όρους –Περιοχή Ανάληψης , καθώς και του υπ΄αρ πρωτ 875/21-03-2023 έγγραφου μας προς το ίδρυμα Παύλος Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ , με το οποίο βεβαιώνουμε ότι ενημερωθήκαμε για το αίτημα που υπέβαλε προς το ίδρυμα η ‘’ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ELITE A.O.’’ Ρόδου, που αφορά την αναβάθμιση (ανακατασκευή δαπέδου-κτιριακών εγκαταστάσεων) του ανοικτού γηπέδου καλαθοσφαίρισης στην πλατεία Αγίου Όρους-περιοχή Ανάληψης.


Σύμφωνα με τα ανωτέρα συναινούμε για την έγκριση του αιτήματος και αποδεχόμαστε τη δωρεά από το ίδρυμα Παύλος Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, των 30.000,00 ευρώ που αφορά την αναβάθμιση (ανακατασκευή δαπέδου-κτηριακών εγκαταστάσεων) του ανοικτού γηπέδου καλαθοσφαίρισης στην πλατεία Αγίου Όρους-περιοχή Ανάληψης.


Στη συνέχεια ο πρόεδρος εισηγήθηκε θετικά ως προς την έγκριση αποδοχής της δωρεάς από το Ίδρυμα ΠΑΥΛΟΣ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ για την κατασκευή του Ανοιχτού Γηπέδου Καλαθοσφαίρισης στην πλατεία Άγιου Όρους –Περιοχή Ανάληψης και κάλεσε το Δ.Σ. να αποφασίσει σχετικά.

Το Δ.Σ. αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση του προέδρου και το ότι οι σκοποί και οι δράσεις του ΔΟΠΑΡ έχουν να κάνουν με την Παιδεία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, και σκοπός του Οργανισμού μας βάση της συστατικής πράξης είναι η διοργάνωση συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων.


Επίσης η προώθηση πολιτιστικών ανταλλαγών σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία μετά από διαλογική συζήτηση.
Αποφασίζει ομόφωνα Εγκρίνει την αποδοχή της δωρεάς από το Ίδρυμα ΠΑΥΛΟΣ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ για την κατασκευή του Ανοιχτού Γηπέδου Καλαθοσφαίρισης στην πλατεία Άγιου Όρους –Περιοχή Ανάληψης. Αφού εξαντλήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης λύεται η συνεδρίαση.»

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων