Βραβεύεται ο ΑΟ Σταματίου στον στίβο, συνεχής ανάπτυξη και στο μπάσκετ

Βραβεύεται ο ΑΟ Σταματίου στον στίβο, συνεχής ανάπτυξη και στο μπάσκετ

Βραβεύεται ο ΑΟ Σταματίου στον στίβο, συνεχής ανάπτυξη και στο μπάσκετ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 509 ΦΟΡΕΣ

Με την ευκαιρία ανάδειξης νέας διοίκησης στον ΑΟ Σταματίου, έγινε ένας απολογισμός της διετούς θητείας του προηγούμενου σχήματος στον στίβο αλλά και το μπάσκετ.

Την περασμένη περίοδο ο σύλλογος ήταν ο υψηλότερα βαθμολογημένος στα Δωδεκάνησα στον στίβο, γι’ αυτό και θα βραβευτεί από την ΕΑΣ αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» στο πλαίσιο των διασυλλογικών αγώνων Ανδρών-Γυναικών και Συνθέτων Κ16.

Στόχος στο μπάσκετ είναι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο ανοικτό γήπεδο επί της Κλαυδίου Πέπερ, ώστε να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για τις προπονήσεις των ακαδημιών.

Η ανακοίνωση το ΑΟ Σταματίου για τα παραπάνω:
«Ο Αθλητικός Όμιλος Ρόδου Ε. και Μ. Σταματίου πραγματοποίησε στις 7 Απριλίου 2023 αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με τον διοικητικό απολογισμό του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, τη διετία που πέρασε, δόθηκε βαρύτητα στην ανασυγκρότηση του σωματείου μετά τη δύσκολη περίοδο του κορωνοϊού.

Με πολύ καλή οργάνωση και συνεργασία των μελών του Δ.Σ. και των προπονητών του σωματείου, έγινε εφικτή η ανασύνταξη των τμημάτων του στίβου και του μπάσκετ.

Στόχος του σωματείου τη διετία που πέρασε ήταν η ανάπτυξη των Ακαδημιών και στα δύο αθλήματα.

Η μεγάλη επιτυχία ήταν η εγγραφή πολλών μικρών παιδιών στο σωματείο και η αναγνώριση του κοινωνικού έργου που προσφέρει ο ΑΟ Σταματίου με τις χορηγίες του Ιδρύματος Υποτροφιών Σταματίου.

Τη διετία που πέρασε, οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών στα τμήματα του στίβου ήταν πολύ σημαντικές, με αποτέλεσμα στην τελική αξιολόγηση των σωματείων από τον ΣΕΓΑΣ για το έτος 2022 να κατατάσσεται ο ΑΟ Σταματίου στην 49η θέση σε 342 σωματεία πανελλαδικά και να καταλαμβάνει την 1η θέση στα Δωδεκάνησα.

Για την επιτυχία αυτή, ο Όμιλος θα τιμηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου 2023, στην εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο των Διασυλλογικών αγώνων Ανδρών Γυναικών στο στάδιο «Καλλιπάτειρα», για να απονείμει μετάλλια σε σωματεία και αθλητές/τριες που διακρίθηκαν το έτος 2022.

Στο μπάσκετ, το σωματείο συμμετείχε στα Πρωταθλήματα που διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Δωδ/σου της ΕΟΚ για αθλητές από τη Γ’ Δημοτικού μέχρι και την Γ’ Γυμνασίου.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες προπόνησης, λόγω έλλειψης γηπέδου, κατάφεραν παιδιά και προπονητές να έχουν μια πολύ καλή και αξιοπρεπή παρουσία στους αγώνες.

Εκτός από τον στόχο της ανάπτυξης των Ακαδημιών στις μικρές ηλικίες, δόθηκε μεγάλη βαρύτητα από όλα τα μέλη του Δ.Σ. και στις εργασίες που απαιτούνταν για να κατασκευαστεί το καινούριο γήπεδο μπάσκετ στο Μαρμαρογλυφείο επί της οδού Κλαυδίου Πέπερ.

Η κατασκευή του ανοικτού γηπέδου έγινε με δαπάνη του δήμου Ρόδου από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου ενώ απομένει ο φωτισμός και η περίφραξη για να λειτουργήσει με ασφάλεια το ανοικτό γήπεδο.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο φιλοδοξεί να συμβάλει ώστε το νέο γήπεδο στον χώρο του Μαρμαρογλυφείου να γίνει ένα μεγάλο αθλητικό κέντρο που θα το χαίρεται η οικογένεια κάθε πολίτη της Ρόδου».

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!