«Γροθιά» στο στομάχι ο θάνατος ενός νέου ανθρώπου…

«Γροθιά» στο στομάχι ο θάνατος ενός νέου ανθρώπου…

«Γροθιά» στο στομάχι ο θάνατος ενός νέου ανθρώπου…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2221 ΦΟΡΕΣ

Ο θάνατος –και μάλιστα ξαφνικός- ενός νέου ανθρώπου είναι πράγματι γροθιά στο στομάχι. Και είναι κάτι που έρχεται να μας θυμίσει το πόσο πολύτιμη είναι η ανθρώπινη ζωή.

Η αναπάντεχη απώλεια του Τσαμπίκου Νικολή, επισκιάζει τα πάντα στο νησί μας, πόσο μάλλον τα του ποδοσφαίρου. Και οπωσδήποτε μας «αναγκάζει» να προβληματιστούμε και να σκεφτούμε για μια ακόμα φορά ότι το ποδόσφαιρο δεν μπορεί παρά να αποτελεί κάτι δευτερεύον, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.


Όσο σκέφτομαι τις εντάσεις που υπήρξαν και φέτος, τις «φωνές», τις διαμαρτυρίες, τα επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και την ικανοποίηση του «εγώ» και όχι του «εμείς», συνειδητοποιώ ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε για να μπορέσουμε να γίνουμε «Άνθρωποι». Και όσο δεν κάνουμε αυτοκριτική, τότε δεν θα μπορέσουμε ποτέ να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και θα είμαστε «εγκλωβισμένοι» στον μικρόκοσμό μας.


Και είναι δεδομένο ότι χρειάζεται να αφήσουμε τις…ρηχές προσεγγίσεις κοιτάζοντας περισσότερο το συνολικό καλό και πώς μπορούμε να αλλάξουμε επίπεδο.
Είναι κάτι που θα πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά όλοι οι παράγοντες οι οποίοι επιβάλλεται να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν για την επόμενη ημέρα. Αφού πρώτα πενθήσουν βέβαια για έναν πολύ νέο και φιλόδοξο άτομο που είχε τελικά ένα πολύ σύντομο πέρασμα σε αυτή τη ζωή. Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα…


Υ.Γ. Θα περίμενα να αναβληθεί η αυριανή αναμέτρηση με την Ελλάς Σύρου, καθώς κάτω από ένα τέτοιο κλίμα πώς να παίξεις μπάλα;

Δραγάτης Δημήτριος

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”