Π. Κουνάκης: Χρειάζεται να στείλουμε «σκληρούς» Δωδεκανήσιους στο κοινοβούλιο

Π. Κουνάκης: Χρειάζεται να στείλουμε «σκληρούς» Δωδεκανήσιους στο κοινοβούλιο

Π. Κουνάκης: Χρειάζεται να στείλουμε «σκληρούς» Δωδεκανήσιους στο κοινοβούλιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 769 ΦΟΡΕΣ

Την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα και ειδικά στα Δωδεκάνησα θα έχει πολύ υψηλά ποσοστά εξέφρασε μιλώντας στον Sky χθες ο υποψήφιος βουλευτής κ. Παναγιώτης Κουνάκης.

Μίλησε για τον αγώνα που κάνει και την αποδοχή του κόσμου ο οποίος, όπως τόνισε, θέλει νέα πρόσωπα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη συνέντευξή του σε όλα αυτά που άφησαν πίσω τους ο Δημήτρης Κρεμαστινός και ο Νεκτάριος Σαντορινιός και τους αγώνες τους για τα Δωδεκάνησα.

Ένας από τους στόχους του κ. Κουνάκη είναι η ίδρυση και η λειτουργία του Ακτινοθεραπευτικού τμήματος στο νοσοκομείο της Ρόδου.

«Ο κόσμος είναι χαρούμενος και έρχεται κοντά.

Οι πολίτες ψάχνουν νέα πρόσωπα για να επενδύσουν. Εμείς οι νέοι υποψήφιοι θέλουμε να φέρουμε τη διαφορά σε όλα τα Δωδεκάνησα. Εκτιμώ πως το ΠΑΣΟΚ θα φθάσει στο 20%. Θα είναι δεύτερο κόμμα.

Εμπιστεύομαι τον κόσμο και πιστεύω στην επιλογή του. Είναι ωραίο να έχει κανείς την αποδοχή. Με αγκάλιασαν οι άνθρωποι, με φίλεψαν και με παίρνουν τηλέφωνο να με ρωτήσουν πώς πάω. Για αυτό είμαι ευγνώμων και χαρούμενος», δήλωσε.

Όσο για το επίκεντρο της υποψηφιότητάς του τόνισε πως είναι τα Δωδεκάνησα.

«Το επίκεντρο της υποψηφιότητάς μου είναι τα Δωδεκάνησα. Οι τόποι καταγωγής μου η Έμπωνα και η Σύμη με βοηθούν πάρα πολύ.

Αποδοχή έχω βρει και στο βόρειο συγκρότημα της Δωδεκανήσου και το νότιο, γιατί ο κόσμος θέλει νέα πρόσωπα. Ο κόσμος βρίσκει ένα καλό λόγο να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ», δήλωσε.

«Στα Δωδεκάνησα θα έχουμε τα υψηλότερα ποσοστά και θα ξεπεράσουμε το ΣΥΡΙΖΑ. Αν ο κ. Τσίπρας πάρει την έδρα οι Δωδεκανήσιοι δεν θα έχουν εκπροσώπηση. Το κενό του αείμνηστου Νεκτάριου Σαντορινιού είναι μεγάλο. Οι Δωδεκανήσιοι δεν ξεχνούν την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ», δήλωσε ο κ. Κουνάκης.

Μίλησε επίσης για το γεγονός ότι στη ΝΔ δεν κατάφεραν οι τέσσερις βουλευτές να συνεργαστούν.

«Στη ΝΔ δεν κατάφεραν 4 βουλευτές να συνεργαστούν. Ήρθε ο κ. Μητσοτάκης και μας είπε ότι θα φτιάξει το Ακτινοθεραπευτικό. Τέσσερα χρόνια δεν το έκαναν. Πολλοί άνθρωποι μεταβαίνουν κάθε χρόνο στην Αθήνα.

Δεσμεύομαι επίσης να φτιαχτεί ένα ισχυρό δωδεκανησιακό λόμπυ των πέντε βουλευτών για να προωθούνται τα θέματα της Δωδεκανήσου», δεσμεύθηκε ο κ. Κουνάκης.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε για όλα τα επίκαιρα θέματα, για την ακρίβεια στις τιμές των προϊόντων, για τις αυξήσεις στην ενέργεια, ακόμη και για την εταιρεία Uber.

«Δεν συμφωνούμε με τα επεισόδια. Δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι σκλάβοι στις πολυεθνικές. Εδώ ο κόσμος δουλεύει έξι μήνες για να αντέξουν άλλους έξι», είπε.

«Στόχος μας στο ΠΑΣΟΚ να προστατέψουμε τον αδύναμο.Το κράτος Μητσοτάκη δίνει έμφαση στους λίγους και εκλεκτούς» τόνισε ο κ. Κουνάκης.

Σε ερώτηση γιατί να τον επιλέξουν οι πολίτες, δήλωσε:

«Θα πρέπει πάνε στη Βουλή ικανοί και τίμιοι άνθρωποι για να γίνουν όσα χρειάζονται οι Δωδεκανήσιοι. Να με ψηφίσουν γιατί χρειάζεται ψήφος ανανέωσης και υπευθυνότητας. Χρειάζεται να στείλουμε «σκληρούς» Δωδεκανήσιους στο κοινοβούλιο.

Στόχος οι μειωμένοι συντελεστές του ΦΠΑ το ακτινοθεραπευτικό και καλές συγκοινωνίες».

Διαβάστε ακόμη

Τα εκλογικά τμήματα στα χωριά της Ρόδου

Ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας για τη νίκη του κόμματος

Eλευθερία Φτακλάκη: Τι σηματοδοτεί η ιστορική νίκη της Ν.Δ.

Υψηλό ποσοστό πήραν στα Δωδεκάνησα οι «Σπαρτιάτες»

Πώς ψήφισε η Ρόδος και τα υπόλοιπα νησιά του νομού μας

Πώς ψήφισαν τα χωριά της Ρόδου

Στα κάστρα της Ν.Δ. παρέμειναν τα Δωδεκάνησα

Γ. Νικητιάδης : "Ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν το ΠΑΣΟΚ- Τα Δωδεκανησα απέκτησαν ξανά φωνή"