Διαγόρας: "Κλειδί" τα εντός έδρας

Διαγόρας: "Κλειδί" τα εντός έδρας

Διαγόρας: "Κλειδί" τα εντός έδρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 662 ΦΟΡΕΣ

Τα δυο εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια, με Παναθηναϊκό Β’ και Βέροια αποτελούν πλέον ιδιαίτερα κρίσιμες αναμετρήσεις για τον Διαγόρα στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα του «γηραιού» που αυτή τη στιγμή βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τα δυο αυτά εντός έδρας παιχνίδια τα οποία έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, ασφαλώς και μπορούν να αποτελέσουν το «κλειδί» για την υλοποίηση του στόχου.

Υπενθυμίζουμε ότι απομένουν ακόμα πέντε αγωνιστικές για το τέλος και έκτος από τα δυόο παιχνίδια που έχει να δώσει στη Ρόδο, ο Διαγόρας θα παίξει εκτός έδρας με τους Μακεδονικό, Πανσερραϊκό και Λάρισα.

Είναι δηλαδή τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια στα οποία θα πρέπει να παλέψει για να μπορέσει να πάρει ό,τι καλύτερο και περισσότερο μπορεί. Από εκεί και πέρα όμως είναι δεδομένο ότι χρειάζεται νίκες στα δυο εντός έδρας παιχνίδια τα οποία αναμένονται με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Διαγόρας
Ανακοίνωση με αφορμή το πρόσφατο παιχνίδι με τον Ηρακλή εξέδωσε χθες η διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας. Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 1905 θέλει να συγχαρεί τους διαιτητές ΑΛΙΑΓΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ, ΜΑΝΟΥΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟ,ΠΑΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ (Δυτ.Αττικής) και τον τέταρτο ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ (Κυκλάδων) για την απόδοσή τους στον αγώνα της ομάδας μας με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, παρά το ανθρώπινο λάθος, να μην καταλογιστεί πέναλτυ στο 36ο λεπτό υπέρ της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 1905 θέλει να συγχαρεί την ομάδα της ΠΑΕ Ηρακλής και τον προπονητή της Σάκη Τσιώλη, για την αγωνιστικότητά τους και το πάθος τους για την νίκη και χαιρετίζει, την απόφαση να τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή Μάριο Κωστούλα, ο οποίος σημειωτέον έχει περάσει από την ομάδα μας, θέτοντάς τον εκτός ομάδος για το υπόλοιπο της σεζόν, για την απαράδεκτη συμπεριφορά του και τις άσεμνες χειρονομίες του.

Αυτή η απόφαση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δείχνει το ήθος της ιστορικής ομάδας ,που δεν της αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την Κατηγορία, γιατί μαζί με τον Πανσερραϊκό είναι μακράν οι καλύτερες ομάδες στην Super League 2. Εμείς ως ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ σας ζητάμε την επιείκεια για τον ποδοσφαιριστή, που αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε δημόσια συγνώμη».

Τη Δευτέρα στις Σέρρες
Την προσεχή Δευτέρα 22 Μαΐου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το επόμενο παιχνίδι του Διαγόρα. Είναι απέναντι στον Πανσερραϊκό (στις Σέρρες) και θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. Με την αναμέτρηση αυτή θα πέσει η αυλαία της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Αναλυτικά, όλο το πρόγραμμα, είναι το ακόλουθο:
Παρασκευή 19 Μαΐου
ΒΕΡΟΙΑΣ, ΝΠΣ Βέροια - ΑΕΛ (15:15 / ΕΡΤ3)
ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός Β – Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ, Μακεδονικός – Απόλλων Πόντου (16:00)
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, Θεσπρωτός – Νίκη Βόλου (16:00)
ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ, ΠΟΤ Ηρακλής - Ηρακλής Λ. (16:00)
ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Αλμωπός Αριδαίας – ΠΑΟΚ Β (16:00)

Δευτέρα 22 Μαΐου
ΣΕΡΡΩΝ, Πανσερραϊκός - Διαγόρας (16:00).

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης