Πολυπληθής η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Αντώνη Γιαννικουρή στη Ρόδο (φωτογραφίες)

Πολυπληθής η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Αντώνη Γιαννικουρή στη Ρόδο (φωτογραφίες)

Πολυπληθής η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Αντώνη Γιαννικουρή στη Ρόδο (φωτογραφίες)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4328 ΦΟΡΕΣ

Στις γεμάτες από κόσμο εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης (Ρ.Ο.Α.) στο Καρακόνερο, σε κλίμα αισιοδοξίας για νίκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου πραγματοποιήθηκε  η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία κ. Αντώνη Γιαννικουρή.

Τον κ. Γιαννικουρή προλόγησαν οι κ.κ. Γεώργιος Στασινός πρόεδρος ΤΕΕ Ελλάδας, Κωνσταντίνος Βαλσάμης πρόεδρος ΑΧΕΠΑ, Βίκυ Μπαγιαφάκη επικοινωνιολόγος, Φιλήμωνας Νικολάου πρόεδρος Εθελοντών Αιμοδοτών, Τάσος Αρκάς πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανοκίνητων, Θωμάς Σάββενας μαθητής ο οποίος θα ψηφίσει για πρώτη φορά και η δημοσιογράφος Νατάσσα Ράγιου η οποία ήταν και η συντονίστρια της εκδήλωσης.

Ο υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Γιαννικουρής αναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει αλλά και στα όσα πρόκειται να πραγματοποιηθούν από την παράταξη εφόσον εκλεγεί, εστιάζοντας σε σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν τα Δωδεκάνησα, και τα οποία υποσχέθηκε πως θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις για να επιλυθούν. "Δεν θα σας υποσχεθώ τίποτα που δεν μπορώ να τηρήσω", είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου, και κάλεσε τον κόσμο να τον στηρίξουν με την ψήφο τους την προσεχή Κυριακή 21 Μαΐου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»