Τελικός Κυπέλλου: Ώρα για την κούπα!

Τελικός Κυπέλλου: Ώρα για την κούπα!

Τελικός Κυπέλλου: Ώρα για την κούπα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 9853 ΦΟΡΕΣ

Με φόντο την κατάκτηση του τελικού του κυπέλλου της Δωδεκανήσου, Ιάλυσος και ΑΕΡΑ «κοντράρονται» σήμερα στις 4.45μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας σε ένα παιχνίδι που αναμφίβολα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η αναμέτρηση θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Δημήτρη Τσοπανάκη ενώ θα κρατηθεί και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προέδρου του ΑΕΡΑ Τσαμπίκου Νικολή που τόσο πρόωρα και αναπάντεχα έφυγε από τη ζωή. ΑΕΡΑ και Ιάλυσος αποτελούν δυο από τις πιο δυνατές ομάδες της περιοχής μας τη φετινή αγωνιστική περίοδο, οπότε προβλέψεις για το ποιος θα πάρει το τρόπαιο, ασφαλώς και είναι πολύ δύσκολο να γίνουν. Παρά το ότι ο Ιάλυσος, αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, εντούτοις και η ομάδα του Αφάντου έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, οπότε είναι δύσκολο να κάνει κανείς προγνωστικά.

Αμφότερες οι ομάδες, είναι αποφασισμένες να παίξουν δυνατά διεκδικώντας το 76ο τρόπαιο της διοργάνωσης. Στο Δημοτικό Στάδιο αναμένεται να βρεθούν σήμερα φίλαθλοι και των δυο ομάδων καθώς και ουδέτεροι φυσικά και ευχή όλων είναι να γίνει ένα ήσυχο παιχνίδι και να κυλήσει από την αρχή μέχρι και το τέλος, μέσα σε αθλητικό πλαίσιο.

Διαιτητής ο Γιαννουκάς

Ο Τάσος Γιαννουκάς ορίστηκε να διευθύνει τον σημερινό τελικό. «Βοηθοί» του θα είναι οι Νίκος Κουρμαδιάς και Γιώργος Παγωνάς ενώ «τέταρτος» διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Ατσικνούδας. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Μπάμπης Λάμπρου, ενώ παρατηρητές αγώνα θα είναι οι Βαγγέλης Τσουκαλάς και Βασίλης Θεοδοσίου.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων