Μικτή Κ14: Παρούσα και στα ημιτελικά!

Μικτή Κ14: Παρούσα και στα ημιτελικά!

Μικτή Κ14: Παρούσα και στα ημιτελικά!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 13161 ΦΟΡΕΣ

Παρούσα στην ημιτελική φάση θα είναι η Μικτή ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Η ομάδα της περιοχής μας, επικράτησε με 5 – 1 και της ΕΠΣ Χαλκιδικής και έτσι κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο της πρόκρισης.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» και τα παιδιά της ΕΠΣΔ επέβαλαν το δικό τους ρυθμό κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση. Πλέον, η ομάδα της ΕΠΣΔ θα παίξει απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα της Αθήνας (σε ουδέτερο γήπεδο) αναζητώντας το πολυπόθητο εισιτήριο που θα της δώσει το δικαίωμα να πάρει μέρος στον τελικό της διοργάνωσης.

Αναφορικά με το χθεσινό παιχνίδι, το σκορ άνοιξε ο Νικολάου στο 18’ ενώ ο ίδιος παίκτης, στο 27’ κατάφερε να στείλει και πάλι την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 0.

Στο 42’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ με τον Τσιαλή αλλά η συνέχεια ανήκε στη Μικτή μας. Στο 51’ ο Σώνος έκανε το 3 – 1 ενώ στο 60’ ο Κρητικός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 1. Ο Σώνος στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό 5 – 1, «σφραγίζοντας» την πρόκριση της Δωδεκανησιακής ομάδας στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυριακής (Χονδρού, Κασιώτης).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (Γιώργος Τριχιάς): Πλάτσης (78’ Ζήκας), Μάκρας, Σαρηγιάννης, Κωστομοίρης, Χόνδρος (16’ λ.τ. Μανωλάκης), Αμπελάς, Χιώτης, Νικολάου, Κρητικός (78’ Τρέπας), Ισκάς (78’ Δημητριάδης), Κυριόπουλος (51’ λ.τ. Σώνο)

Ε.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (Βαγγέλης Κουτσουρές): Κιοπελεκόπουλος, Νεοφώτιστος (70’ Καρατζιοβαλής), Μακρής (70’ Τάπαλης), Τερτίρογλου, Ψευτογιώργος, Μπαλτζής (70’ Γαβρικούδης), Παπασαραφιανός, Τσαλκιτζής, Μανώλης (77’ Μπούλης), Τσιαλής, Κεφαλάς (77’ Ταραζάς)

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης