Παναγιώτης Σπάρταλης: «Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 703 ΦΟΡΕΣ

Για μια επιτυχημένη χρονιά που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο με την κατάκτηση του κυπέλλου έκανε λόγο μιλώντας προς την «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Ιάλυσου Παναγιώτης Σπάρταλης.

Ο ίδιος, χαρακτηριστικά τόνισε και τα εξής:

«Πήραμε την 5η θέση στο πρωτάθλημα και κατακτήσαμε το κύπελλο Δωδεκανήσου. Ασφαλώς και μιλάμε για μια επιτυχημένη χρονιά που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για εμάς. Νιώθω χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που ήταν μαζί μου, τον Γιάννη Δατσέρη, τον Μιχάλη Πλύγκο, τον Βασίλη Θαρρενό και τον Στέφανο Βασιλώττο».

Αναφερόμενος στον τελικό, ο τεχνικός των «ερυθροκίτρινων» είπε:

«Ήταν μια δίκαιη κατάκτηση. Το αξίζαμε διότι ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Και ο ΑΕΡΑ όμως είχε πάρα πολύ καλή παρουσία. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να πάρει την άνοδο για τη Γ’ Εθνική. Τους αξίζουν συγχαρητήρια όπως και στα δικά μας παιδιά για το φινάλε που έκαναν το οποίο είναι επιτυχημένο».

Σε ερώτηση για το ποια μπορεί να είναι η επόμενη ημέρα και αν θέλει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και τη νέα χρονιά, είπε:

«Είναι νωρίς να μιλάμε γι’ αυτά. Προέχει να ξεκουραστούμε λιγάκι. Με τα παιδιά της διοίκησης έτσι και αλλιώς είμαστε κάθε ημέρα μαζί. Θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης Σπάρταλης εργάστηκε για πρώτη φορά φέτος ως πρώτος προπονητής και ο ίδιος αναφερόμενος στο θέμα αυτό, είπε:

«Έγιναν όλα γρήγορα. Ήταν προσωπικά μια δύσκολη στιγμή που επέλεξα να είμαι προπονητής και πήρα μεγάλο ρίσκο. Δεν φοβήθηκα όμως. Μου αρέσει να ρισκάρω και στο τέλος δικαιωθήκαμε όλοι μαζί».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων