Αντώνης Αρφαράς: Οι πολίτες κατάλαβαν πως η Ν.Δ. αποτελεί εγγύηση για τη χώρα

Αντώνης Αρφαράς: Οι πολίτες κατάλαβαν πως η Ν.Δ. αποτελεί εγγύηση για τη χώρα

Αντώνης Αρφαράς: Οι πολίτες κατάλαβαν πως η Ν.Δ. αποτελεί εγγύηση για τη χώρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 901 ΦΟΡΕΣ

«Η ψήφος των πολιτών είναι δείγμα εμπιστοσύνης από τους πολίτες προς τη ΝΔ και τον πρωθυπουργό».

Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Sky χθες ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου της ΝΔ κ. Αντώνης Αρφαράς.

«Ήμουν αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Δεν μπορούσα να φανταστώ όμως ότι στα Δωδεκάνησα θα φθάναμε το 50%. Ήταν ανέλπιστο και συντριπτικό το ποσοστό. Η αντιπολίτευση παρά το γεγονός ότι χρησιμοποίησε τοξικό λόγο δεν έπεισε.

Ο κόσμος κατάλαβε πως και στην οικονομία η ΝΔ προσέφερε ό,τι ήταν εφικτό και πέραν των ορίων. Κατάλαβε ο κόσμος πως η ΝΔ αποτελεί εγγύηση για τη χώρα», δήλωσε ο κ. Αρφαράς.

Σε ερώτηση για το πώς βλέπει να διαμορφώνονται οι πολίτικές δυνάμεις στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση ο κ. Αρφαράς είπε:

«Βλέπω μια τάση επανόδου του ΠΑΣΟΚ στην πολιτική σκηνή. Διεκδικεί την πρωτιά στον κεντροαριστερό χώρο. Στις δεύτερες εκλογές θα είναι δεύτερη δύναμη και στα Δωδεκάνησα. Η αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι το ΠΑΣΟΚ»

Για τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, δήλωσε πως υπάρχει πρόβλημα ηγεσίας.

«Είναι θέμα η απώλεια τόσων μονάδων πανελλαδικά και τοπικά. Στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δουν τι έφταιξε, δηλαδή, τι δεν πήγε καλά. Εμείς είχαμε επισημάνει από την αρχή ότι τα επιχειρήματά τους δεν έχουν βάση και πως ο τοξικός λόγος δεν είχε αποτέλεσμα.

Δεν κτίζονται πολιτικές καριέρες με τοξικό λόγο. Εμείς πετύχαμε να αποδείξουμε τη δυναμική της ΝΔ. Ο λαός μίλησε και οφείλουμε να σεβαστούμε την ετυμηγορία του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αρφαράς.

Σε ερώτηση σχετικά με το μεγάλο ποσοστό αποχής στις εθνικές εκλογές ο κ. Αρφαράς δήλωσε: «Περίπου τέσσερα εκατομμύρια Έλληνες δεν ψήφισαν. Στη ΝΔ αυτό μας απασχολεί. Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τους πολίτες αυτούς πως η συμμετοχή στις εκλογές είναι υποχρέωση.’Ολοι πρέπει να επιλέξουμε για το καλό της χώρας».

Ο κ. Αρφαράς εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των εκλογών.
«Όλα τα στελέχη στη δημοτική οργάνωση και στην ΟΝΝΕΔ και στη ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της ΝΔ δώσαμε ένα αγώνα. Τρέξαμε με ψυχή. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα», δήλωσε.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»