ΑΕΡΑ: Μόνος στόχος η νίκη

ΑΕΡΑ: Μόνος στόχος η νίκη

ΑΕΡΑ: Μόνος στόχος η νίκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 715 ΦΟΡΕΣ

Με στόχο να προσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του και να κάνει ένα σημαντικό και αποφασιστικό βήμα προκειμένου να πάρει μια από τις τρεις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στη Γ’ Εθνική, ο ΑΕΡΑ υποδέχεται σήμερα τον Πυθαγόρα Σάμου στο πλαίσιο της συνέχειας των «ειδικών αγώνων μπαράζ».

Η αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Αφάντου και θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. είναι η δεύτερη φετινή στο νησί μας για τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να προσθέσουν στο ενεργητικό τους άλλο ένα «τρίποντο».

Η ομάδα της Σάμου θεωρητικά δεν είναι ένας αντίπαλος που μπορεί να «τρομάξει» τους «κόκκινους», ωστόσο ο τεχνικός Παναγιώτης Μπεκιάρης έχει ζητήσει απ’ όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σοβαροί και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο τους για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων.

Οι παίκτες του ΑΕΡΑ ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν ενώ ζητούν παράλληλα και τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου για μια ακόμα φορά, προκειμένου να μπορέσουν να φθάσουν ευκολότερα στην επίτευξη του μεγάλου τους στόχου.

Χωρίς Σταματούλα και Νικήτα
Οι δυο παίκτες που δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη σημερινή αναμέτρηση είναι οι Σταματούλας και Νικήτας.

Ο πρώτος είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του (με δεύτερη κίτρινη) στον πρόσφατο τελικό με τον ΑΕΡΑ και ο δεύτερος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που τον αναγκάζει ουσιαστικά να μείνει για δυο μήνες έξω.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει ρήξη συνδέσμων στο γόνατο και δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του στα εναπομείναντα παιχνίδια της διαδικασίας των μπαράζ.

-Διαιτητής στο σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Θοδωρής Μαράνος από την Αθήνα και «βοηθοί» του οι Νίκος Ανδρέου και Αποστόλης Καραγεώργος από τον ίδιο Σύνδεσμο. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χαράλαμπος Λάμπρου από τον Σύνδεσμο της Δωδεκανήσου.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”