Νέα διαμαρτυρία πραγματοποίησαν χθες οι ομπρελάδες του νησιού

Νέα διαμαρτυρία πραγματοποίησαν χθες οι ομπρελάδες του νησιού

Νέα διαμαρτυρία πραγματοποίησαν χθες οι ομπρελάδες του νησιού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1553 ΦΟΡΕΣ

Με πανό που έγραφαν «τέλος η κοροϊδία-δώστε λύση» και «οι παραλίες ανήκουν στους Ροδίτες» ομπρελάδες του νησιού μας, κατέβηκαν χτες στο δήμο και παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, καθώς συζητούνταν το θέμα «Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας».

Τοποθέτησαν τα πανό στην είσοδο του Δημαρχείου και μπήκαν στην αίθουσα, ενώ ζήτησαν να κατέβει και ο δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης από το γραφείο του και να προσέλθει για να πάρει θέση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο δήμαρχος συνάντησε τους ομπρελάδες αλλά κατέστησε σαφές ότι θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία και θα γίνουν όλα όπως προβλέπει ο νόμος. Όπως τους είπε δεν μπορούν να παρανομήσουν και αναγκαστικά θα πραγματοποιηθεί δημόσιος διαγωνισμός.

Από την πλευρά τους οι ομπρελάδες διευκρίνισαν ότι προσήλθαν για να εκφράσουν την ανησυχία τους για το τι θα γίνει για το μεγάλο κομμάτι που τους ενδιαφέρει. Πρόκειται για την περιοχή από το καζίνο μέχρι και την Ψαροπούλα.

Πάντως, όπως δήλωσαν αναγνωρίζουν το ότι ο δήμαρχος και όλη η δημοτική αρχή στέκονται στο πλάι τους, δεν υπάρχει όμως εναλλακτική λύση. Όπως είπαν χτες, διαδηλώνουν με σιωπηρή διαμαρτυρία και θα πράξουν ανάλογα με τις εξελίξεις. Δε γνωρίζουν πότε θα γίνει ο πλειστηριασμός για την περιοχή «φιλέτο», αλλά εκτιμούν ότι θα είναι γύρω στις 10 Ιουνίου.

 

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο