Πάνθηρες: Παραμένει ο Σάσα Γιόνοβιτς

Πάνθηρες: Παραμένει ο Σάσα Γιόνοβιτς

Πάνθηρες: Παραμένει ο Σάσα Γιόνοβιτς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 470 ΦΟΡΕΣ

Με τον Σάσα Γιόνοβιτς στον πάγκο του θα πορευτούν και τη νέα χρονιά (και πάλι στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας) οι Πάνθηρες.

Ο έμπειρος τεχνικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής:

«Φυσικά οι φιλοδοξίες μας είναι μεγάλες, ωστόσο η φιλοσοφία μας παραμένει αναλλοίωτη και η προσπάθεια προώθησης των νεαρών ποδοσφαιριστών από τις Ακαδημίες μας (που πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής φέτος), θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης ο Σάσα Γιόνοβιτς ανέφερε τα εξής: «Καταρχάς, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία που είχα με τον πρόεδρο και με τα μέλη της ομάδας τη χρονιά που πέρασε και με μεγάλη μου χαρά ανανέωσα και φέτος αυτή τη συνεργασία.

Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον βασικό κορμό μας και με κάποιες προσθήκες παικτών θα είμαστε στο γκρουπ των ομάδων που θα πρωταγωνιστήσουν, ενώ παράλληλα θα αξιοποιήσουμε την πολύ καλή φουρνιά της Κ16 της Ακαδημίας που βγήκε φέτος και διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημά της».

Από τη μεριά του ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Διάκου εξέφρασε την ευχαρίστησή αλλά και την ικανοποίησή του προς τους παίκτες και το προπονητικό τιμ για τη δεύτερη θέση που κατάφεραν ως μία νεοφώτιστη ομάδα στη Β’ κατηγορία.

Τέλος, ευχήθηκε στον Σάσα Γιόνοβιτς καλή δύναμη και να πραγματοποιήσει τους στόχους του με την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.