Στράτος Καρίκης: Ψηφοδέλτιο νίκης θα ανακοινώσει ο Αντωνης Καμπουράκης

Στράτος Καρίκης: Ψηφοδέλτιο νίκης θα ανακοινώσει ο Αντωνης Καμπουράκης

Στράτος Καρίκης: Ψηφοδέλτιο νίκης θα ανακοινώσει ο Αντωνης Καμπουράκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1779 ΦΟΡΕΣ

Την εκτίμηση ότι το ψηφοδέλτιο που θα καταρτίσει ο δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ψηφοδέλτιο νίκης, εξέφρασε χτες ο αντιδήμαρχος Στράτος Καρίκης, μετά από ερώτηση που του τέθηκε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου.

Όπως είπε, το επόμενο διάστημα και αμέσως μετά τις εκλογές ο δήμαρχος θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις ονομάτων σε ό,τι αφορά το ψηφοδέλτιο της παράταξής του, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για τις εκλογές του Οκτωβρίου.

«Δεν μας προβληματίζει το κομμάτι «εκλογές», εμείς είμαστε σχεδόν έτοιμοι, ο συνδυασμός έχει προχωρήσει σε πολύ μεγάλο κομμάτι αθόρυβα, συμμεριζόμενοι ότι τρέχουν οι εθνικές εκλογές δεν προχωρούμε σε ανακοινώσεις όλο αυτό το διάστημα, εμείς δεν συμμετέχουμε σε όλο αυτό το κομμάτι, εμείς συμμετέχουμε με πολλή δουλειά στο νησί μας και έργο που θέλουμε να παραχθεί.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης φάσης των εκλογών θα ξεκινήσουμε τις ανακοινώσεις, άλλωστε οι προθεσμίες στενεύουν και όπως βλέπετε και εγώ και ο δήμαρχος βλέπουμε θετικά την οποιαδήποτε προσπάθεια κατάρτισης συνδυασμού, έτσι συνεχίζουμε να κάνουμε και σήμερα» δήλωσε ο κ. Καρίκης και πρόσθεσε:

«Δεν ασχολούμαστε και δεν επηρεάζουμε καμία κατάσταση. Καλωσορίσαμε κάποια νέα στελέχη τελευταία όπως το Δημήτρη Ιωσήφ, έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο που θα ασχοληθεί με τον τομέα της οδικής ασφάλειας, και μετά τις εκλογές ο ίδιος ο δήμαρχος θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις σχετικά με τα άτομα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό μας.

Για εμάς το ψηφοδέλτιο του Αντώνη Καμπουράκη είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης και έχουμε την πεποίθηση ότι για εμάς οι εκλογές θα είναι μία όμορφη και καλή δοκιμασία με νικηφόρο και θετικό αποτέλεσμα».

Διαβάστε ακόμη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών