Δραστηριότητες της Ευαγγελικής Γερμανόφωνης Εκκλησίας στη Ρόδο

Δραστηριότητες της Ευαγγελικής Γερμανόφωνης Εκκλησίας στη Ρόδο

Δραστηριότητες της Ευαγγελικής Γερμανόφωνης Εκκλησίας στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1380 ΦΟΡΕΣ

Το Οικουμενικό Κέντρο Επικοινωνίας της Ευαγγελικής Γερμανόφωνης εκκλησίας γιορτάζει φέτος την 30η επέτειο από τη δημιουργία του.

Όπως δήλωσε μιλώντας στη «Ροδιακή» η πρόεδρος του Κέντρου, κα. Σαμπίνε Κρητικού «αυτά τα χρόνια ο σύλλογος διατηρούσε ταυτόχρονα και χώρο λειτουργίας της Ευαγγελικής εκκλησίας, όπως επίσης και διεθνή λέσχη για όλους τους γερμανόφωνους κατοίκους και επισκέπτες της Ρόδου.

Στα 30 χρόνια της ύπαρξής του, ο σύλλογος συνεργάστηκε με την Ορθόδοξη εκκλησία της Ρόδου σε πολλαπλές περιστάσεις. Ο σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα την Ορθόδοξη και την Καθολική εκκλησία της Ρόδου, όπως επίσης και την εβραϊκή συναγωγή και την κοινότητά της, για την αγάπη και την υποστήριξη που προσφέρανε σε αυτόν, όλα αυτά τα χρόνια.

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης το Οικουμενικό Κέντρο Επικοινωνίας της Ευαγγελικής Γερμανόφωνης Εκκλησίας και ο σύλλογος Αγίου Ανδρέα, προσφέρει κάθε χρόνο βοήθεια στο ίδρυμα Αγίου Ανδρέα, φέρνοντας νέους εθελοντές από τη Γερμανία για να υποστηρίξουν την εξαιρετική δουλειά του ιδρύματος, το οποίο βοηθάει τα παιδιά με αναπηρία και το γηροκομείο Κολύμπια του νησιού.

Στην εορταστική λειτουργία που θα γίνει την προσεχή Κυριακή 28 Μαΐου στην αίθουσα του συλλόγου στην οδό Παπαλουκά 27, είναι καλεσμένοι επίτιμοι πολίτες, μέλη και φίλοι από όλη την Ελλάδα και τη Γερμανία. Η λειτουργία θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ. και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της θα ακολουθήσει δεξίωση στον ίδιο χώρο».

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας