Για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος ο ΓΣ Δωδεκάνησος

Για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος ο ΓΣ Δωδεκάνησος

Για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος ο ΓΣ Δωδεκάνησος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 690 ΦΟΡΕΣ

Το σημαντικότερο διήμερο της φετινής περιόδου στην Α1 ΟΣΕΚΑ είναι αυτό του Final Four, το οποίο διεξάγεται σήμερα κι αύριο στο ΔAK Αγίας Τριάδας Ναυπλίου.

Συνδιοργανωτής είναι ο δήμος Ναυπλιέων κι ο ΔΟΠΠΑΤ, ενώ η διοργάνωση χαίρει της υποστήριξης του Συνδέσμου Επαγγελματιών Τολού. Φυσικά, από τη συγκεκριμένη συνάντηση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο ΓΣ Δωδεκάνησος με εξαιρετική πορεία φέτος, διεκδικώντας τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο.

Σήμερα λοιπόν, το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Μέγα Αλέξανδρο στις 17:00 και θ’ ακολουθήσει (στις 19:00) η επίσημη Τελετή Έναρξης. Στις 20:00 έχει προγραμματιστεί το τζάμπολ του δεύτερου ημιτελικού, ανάμεσα στον ΓΣ Δωδεκάνησος και τον Άτλαντα Αθηνών.

Αύριο ο Μικρός Τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 15:30, ενώ στις 18:00 είναι προκαθορισμένο το τζάμπολ του Τελικού κι αμέσως μετά (20:00, βάσει του αρχικού προγραμματισμού) θα ακολουθήσουν η Τελετή Λήξης, οι απονομές κι οι βραβεύσεις.

*Την αποστολή του Γ.Σ. Δωδεκάνησος που ταξιδεύουν σήμερα το πρωί για Ναύπλιο απαρτίζουν οι παρακάτω: Ανδρέας Λουκάς, Μανώλης Λυκοπάντης, Μανώλης Μαλωνάς, Γιώργος Παπαναστασίου, Μανώλης Χατζηκαντής, Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Ρέι Χεναγκίρ, Χρήστος Μιχαήλου, Ομέρ Γκιουρκάν, Ατνάν Χαμαντί, Γιάννης Μαρουλλάκης και Λευτέρης Χατζηδημητρίου.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Νείλος Χοσάδας, ενώ μαζί θα είναι και η γενική γραμματέας της ομάδας, Ελένη Σερβετά.

Η συνέντευξη Τύπου
Όλοι όσοι ασχολούνται σοβαρά με το μπάσκετ με αμαξίδιο στην Ελλάδα, περιμένουν να ξεκινήσει το πιο συναρπαστικό Final Four, όλων των εποχών. Χθες, λίγο πριν το μεσημέρι, οι διοργανωτές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, στον πολυχώρο Πολιτισμού “Fougaro”.

Ο δήμαρχος Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος, ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Χάρης Περδίκης, αλλά κι οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων, ευχήθηκαν να έχουν όλοι «καλούς αγώνες» κι «ο καλύτερος να κερδίσει».

Ο Θανάσης Μελεούνης από τον Άτλαντα, ο Γιώργος Μποσγανάς από τον ΓΣ Δωδεκάνησος, ο Άγγελος Διμπιτούζης από τον Μέγα Αλέξανδρο κι ο Γιώργος Κοντός από τον Παναθηναϊκό, ευχαρίστησαν -μέσω zoom- τον δήμο Ναυπλιέων για τη φιλοξενία. Μάλιστα, ο Δημήτρης Κωστούρος κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο κλειστό της Αγίας Τριάδας.

Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Χρήστος Καλούδης.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων