Για τον βιασμό της συζύγου του θα δικαστεί 41χρονος Αλβανός

Για τον βιασμό της συζύγου του θα δικαστεί 41χρονος Αλβανός

Για τον βιασμό της συζύγου του θα δικαστεί 41χρονος Αλβανός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3008 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσει τον επόμενο μήνα, 41χρονος αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος για το βιασμό της 29χρονης συζύγου του!

Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας, μετά από καταγγελία που έκανε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου το καλοκαίρι του 2021 η 29χρονη Αλβανίδα κατά του τότε συζύγου της.

Αυτό είχε αποτέλεσμα τη σύλληψη του 41χρονου αλλοδαπού και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη.
Πιο αναλυτικά, η 29χρονη κοπέλα μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, μετέβη στις 23 Ιουνίου 2021 στις 5 το απόγευμα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατήγγειλε ότι το προηγούμενο βράδυ στις 10.30, ο σύζυγός της αλβανικής καταγωγής με τη χρήση σωματικής βίας και απειλών την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέλησή της.


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η ίδια είπε πως είναι παντρεμένη δέκα χρόνια (μέχρι τότε) με τον 41χρονο και από την αρχή του έγγαμου βίου τους αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα μαζί του.

Η 29χρονη είχε δηλώσει στους αστυνομικούς ότι συνεχώς της φερόταν με βία (είτε σωματική, είτε λεκτική ή ψυχολογική), ενώ την απειλούσε, την έβριζε και την εξανάγκαζε σε σεξουαλική επαφή.
Αναφορικά με το περιστατικό, η 29χρονη είχε πει ότι όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10.30 το βράδυ στις 22 Ιουνίου 2021, ώρα κατά την οποία επέστρεψαν σπίτι τους από τη δουλειά της. Εκεί κοιμόντουσαν τα παιδιά τους και όταν πήγε και η ίδια να κοιμηθεί φορώντας μακριές πυτζάμες, ο σύζυγός της άρχισε να την πλησιάζει με σκοπό να έχουν σεξουαλική επαφή.


Η 29χρονη κατήγγειλε ότι του είπε πως ήταν πολύ κουρασμένη και δεν ήθελε, όμως ο 41χρονος κατηγορείται ότι της έσκισε τα ρούχα που φορούσε και ολοκλήρωσε την ερωτική πράξη. Η ίδια πρόσθεσε ότι έκλαιγε καθ’ όλη τη διάρκεια αλλά και μετά, ενώ εκείνος της ζητούσε να την πάρει αγκαλιά για να κοιμηθούν, κάτι που δέχτηκε τελικά να κάνει προκειμένου να λήξει εκεί το επεισόδιο.


Την επόμενη ημέρα το πρωί ο 41χρονος κατηγορούμενος έφυγε για να πάει στη δουλειά του και λίγη ώρα αργότερα η 29χρονη του έστειλε μήνυμα στο κινητό τηλέφωνό της ζητώντας του να την αφήσει να φύγει και να ζήσει για χάρη των παιδιών τους. Τότε ο 41χρονος φέρεται να της είπε «μην με κάνεις ρεζίλι, περίμενέ με εκεί».


Ωστόσο στην ίδια κατάθεσή της, η 27χρονη αναφέρει και άλλα περιστατικά σεξουαλικής βίας ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2020 αλλά και σωματικής βίας, καθώς φέρεται να την έχει χτυπήσει αρκετές φορές. Η ίδια πρόσθεσε μάλιστα ότι μία φορά και ενώ διέμεναν σε άλλη πόλη της χώρας μας, πήρε τηλέφωνο για να τον καταγγείλει και προτού προλάβει να δώσει στοιχεία για τη διεύθυνσή της στους αστυνομικούς, μπήκε ο σύζυγός της και αφού της άρπαξε το τηλέφωνο από τα χέρια την έδειρε.


Σε κάθε περίπτωση, από την πρώτη στιγμή ο 41χρονος αλλοδαπός αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και ακόμη προανακριτικά στους αστυνομικούς δήλωσε ότι πρόκειται για παρεξήγηση.


Σε βάρος του 41χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένος και σε απόπειρα και δύο ημέρες μετά τη σύλληψή του, συνοδευόμενος από τη συνήγορό του κα. Ειρήνη – Μαρίνα (Νινέτα) Κατσιμπρή, βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος αλλοδαπός είχε αρνηθεί κατά την απολογία του τα όσα του καταλογίζει η σύζυγός του και επανέλαβε αυτά που και προανακριτικά είχε δηλώσει στους αστυνομικούς.


Πιο αναλυτικά, ο 41χρονος είχε δηλώσει μεταξύ άλλων, ότι αγαπάει τη γυναίκα του πάρα πολύ και πως τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά τους είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει στη ζωή του, δεν της έκανε ποτέ κακό. Άλλωστε είχε πει, πως για αυτούς εργάζεται τόσο σκληρά ώστε να μην τους λείψει κάτι.


Ο ίδιος είχε τονίσει πως πραγματικά σοκαρίστηκε από την καταγγελία που έκανε η 29χρονη σε βάρος του καθώς ουδέποτε την έχει χτυπήσει, απειλήσει και φυσικά βιάσει. Αποδέχτηκε πως όπως κάθε ζευγάρι είχαν τους καβγάδες τους όμως ουδέποτε έχει ασκήσει επάνω της σωματική, λεκτική ή ψυχολογική βία. Υπήρξαν μεταξύ τους διαφωνίες, αλλά πάντα έβρισκαν λύσεις και πήγαιναν παρακάτω.

Για το επίμαχο βράδυ που κατηγορείται ότι βίασε την 29χρονη, ο 41χρονος Αλβανός επανέλαβε ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή μεταξύ τους αλλά με τη συναίνεσή της και μάλιστα επισήμανε πως στο τέλος κοιμήθηκαν αγκαλιά

. Σε ό,τι αφορά τα ρούχα της, αυτά τα έσκισε σε στιγμή έντονου πάθους, ενώ είχε προσθέσει πως αν συνέβαιναν τα όσα του καταλογίζονται, σίγουρα κάτι θα είχε γίνει αντιληπτό από τα ανήλικα παιδιά τους που κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο.


Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου, ο 41χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να απομακρυνθεί από την οικογενειακή εστία.

Διαβάστε ακόμη

Ψώνισαν... χωρίς να πληρώσουν

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε κοκαΐνη στην Κάλυμνο

Προσωρινά κρατούμενοι και οι τρεις Τούρκοι

Πολλά χρυσαφικά και χιλιάδες ευρώ η λεία της συμμορίας Ρομά

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα νησιά μας την περασμένη εβδομάδα

Είχαν στην κατοχή τους τέσσερις αμφορείς

Για ενδοοικογενειακή βία θα δικαστεί ένας 57χρονος

Για αποπλάνηση κοριτσιού θα δικαστεί 44χρονος στο Εφετείο