Συστράτευση στην τοπική Ν.Δ. για τη «μάχη» της 25ης Ιουνίου

Συστράτευση στην τοπική Ν.Δ. για τη «μάχη» της 25ης Ιουνίου

Συστράτευση στην τοπική Ν.Δ. για τη «μάχη» της 25ης Ιουνίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4195 ΦΟΡΕΣ

Την πρώτη μετεκλογική της συνεδρίαση πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής η διοικούσα εκλογική επιτροπή περιφέρειας Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, υπό την προεδρία της Έφης Χαραλαμποπούλου.

Στη συνεδρίαση πήραν μέρος ο βουλευτής Μάνος Κόνσολας, εκπρόσωποι των υποψήφιων βουλευτών Βασίλη Υψηλάντη, Αντώνη Γιαννικουρή και Λίτσας Φτακλάκη, μέλη της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου, της ΔΗΜΤΟ Ρόδου , και η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Βιβή Παπαδοπούλου ενώ συμμετείχε διαδικτυακά και ο αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού του κόμματος για την περιοχή μας Θεμιστοκλής Καρινιωτάκης.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την τοποθέτηση της προέδρου της ΔΕΕΠ η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της για το εκλογικό αποτέλεσμα και έδωσε συγχαρητήρια στους εκλεγέντες βουλευτές αλλά και σε όσους υποψήφιους έδωσαν τον αγώνα τους, ζητώντας συστράτευση καθώς όπως είπε θα πρέπει να θεωρηθεί ότι οι κάλπες είναι άδειες.

«Διεκδικούμε την αυτοδυναμία δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο και έτσι όλοι ενωμένοι θα ξαναβγούμε στον κόσμο, στις γειτονιές, παντού, ώστε να ζητήσουμε να εμπιστευτούν ξανά τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη» είπε η κ. Χαραλαμποπούλου.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρωτιά που έφεραν τα Δωδεκάνησα αλλά είπαν ότι δεν επαναπαύονται, αντίθετα αισθάνονται ακόμα βαρύτερη την ευθύνη για να διατηρηθούν τα ποσοστά του κόμματος και να αυξηθούν. Όπως ειπώθηκε, στόχος είναι η αύξηση της δύναμης και σε βουλευτές (4η έδρα).

Η κ. Χαραλαμποπούλου ζήτησε από τους εκλεγέντες βουλευτές και τους υποψήφιους που έδωσαν τον αγώνα τους, καθώς κάτι τέτοιο είναι και επιταγή του προέδρου, να δώσουν τον ίδιο αγώνα όπως και την 21η Μαΐου.

Πάνω από όλα υπενθύμισε ότι πρέπει να είναι όλοι σεμνοί και ταπεινοί μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές γιατί ο αγώνας επιβάλλεται να δοθεί από την αρχή.

Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον εκλεγέντα βουλευτή Μάνο Κόνσολα ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους για την εμπιστοσύνη τόνισε ότι συστρατεύεται και εκείνος στον αγώνα για την 25η Ιουνίου.

Ο αναπληρωτής γραμματέας κ. Καρινιωτάκης κινήθηκε στο ίδιο πνεύμα με την αρχική τοποθέτηση της προέδρου Έφης Χαραλαμποπούλου με οδηγίες οι οποίες δόθηκαν και την προηγούμενη μέρα σε τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχε η πρόεδρος της ΔΕΕΠ με στελέχη της κεντρικής διοίκησης του κόμματος, δηλαδή να κρατηθούν τα στελέχη μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές, και να ξεκινήσει ο αγώνας από την αρχή.

Μόλις προκηρυχτούν επίσημα οι εκλογές της 25ης Ιουνίου θα λειτουργήσει και το περίπτερο του κόμματος στην πλατεία Κύπρου ενώ υπογραμμίστηκε ότι όλα τα στελέχη θα πρέπει να ενημερώνουν συνεχώς τους πολίτες γύρω από το πρόγραμμα της ΝΔ για την επόμενη τετραετία.

Ο Θεμιστοκλής Καρνιωτάκης ευχαρίστησε την πρόεδρο και όλους για τη δουλειά που έγινε και υπενθύμισε ότι όλα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή, και σε αυτό τον αγώνα εκείνος θα είναι στο πλάι τους.

Όπως αποφασίστηκε η ΔΕΕΠ θα συνεδριάζει απαραιτήτως δύο φορές την εβδομάδα στην αρχή και στο τέλος της ώστε να αξιολογεί σε ποιο σημείο έχουν επιτευχθεί οι στόχοι που τέθηκαν.

Μάλιστα αυτό θα δοθεί ως οδηγία συντεταγμένα και σε όλους τους προέδρους ΔΗΜΤΟ των νησιών με τους οποίους θα γίνει συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Όπως είπε η κ. Χαραμποπούλου «το μήνυμα είναι να μη χάσουμε την επαφή με τον κόσμο και να μη θεωρήσουμε τίποτα ως δεδομένο».

Σημειώνεται ότι θα καταρτιστεί πρόγραμμα επισκέψεων από κλιμάκιο του κόμματος σε όλο το νησί, ενώ και αναμένεται και κλιμάκιο με ανώτατα στελέχη του κόμματος που θα έρθει στη Ρόδο και θα μετέχει στην περιοδεία.

Τέλος, μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να σταλεί στα όργανα του κόμματος και το εκλογικό υλικό με τα νέα ψηφοδέλτια για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, για το οποίο θα γίνει και σχετική ενημέρωση της κοινής γνώμης καθώς τα ψηφοδέλτια της 21ης Μαΐου δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν καθώς κάτι τέτοιο τα κατατάσσει στα άκυρα.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς: «Στην τελική ευθεία για τη μείωση στις αντικειμενικές τιμές ακινήτων στην Αστυπάλαια»

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη