Επιστροφή Πάππα στην ΑΕ Κατταβιάς

Επιστροφή Πάππα στην ΑΕ Κατταβιάς

Επιστροφή Πάππα στην ΑΕ Κατταβιάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 430 ΦΟΡΕΣ

Ο Βίκτωρ Πάππα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕ Κατταβιάς. Ο έμπειρος παίκτης επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια μιας και στο παρελθόν είχε προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στους «κιτρινόμαυρους».

Ο παίκτης είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο και πάλι στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα ακόλουθα: «Το Δ.Σ της Αθλητικής Ένωσης Κατταβιάς ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Βίκτωρα Πάππα. Καλώς ορίζουμε τον Βίκτωρα στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία».

Η ομάδα της Κατταβιάς έχει ξεκινήσει και φέτος πολύ νωρίς τον σχεδιασμό της, θέλοντας να μη χάσει καθόλου χρόνο και να είναι πανέτοιμη για το νέο πρωτάθλημα έχοντας ως στόχο να κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία της κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ο σχεδιασμός συνεχίζεται και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι υπόλοιπες κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”