Σ. Καρίκης: Δεν ανεχόμαστε ως δήμος Ρόδου να εμφανίζει αυτή την εικόνα ο διεθνής αερολιμένας Ρόδου

Σ. Καρίκης: Δεν ανεχόμαστε ως δήμος Ρόδου να εμφανίζει αυτή την εικόνα ο διεθνής αερολιμένας Ρόδου

Σ. Καρίκης: Δεν ανεχόμαστε ως δήμος Ρόδου να εμφανίζει αυτή την εικόνα ο διεθνής αερολιμένας Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1470 ΦΟΡΕΣ

Για την εικόνα που καταγράφηκε την Κυριακή στο διεθνή Αερολιμένα της Ρόδου «Διαγόρας» από τη δίνη της έντονης καταιγίδας, με τα νερά να πλημμυρίζουν το εσωτερικό της αίθουσας αναχώρησης των επιβατών, στη νέα πτέρυγα, αλλά και στο δρόμο μπροστά από το κτήριο του αεροδρομίου, μίλησε χθες στον Real Voice 99.5 ο αναπληρωτής Δημάρχου και αντιδήμαρχος, Στράτος Καρίκης, στην εκπομπή «Πρώτη Καλημέρα» και τους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή.

Όπως είπε ο κ. Καρίκης, το θέμα συζητήθηκε με τον δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, λέγοντας ότι ο δήμος Ρόδου δεν ανέχεται τέτοιες καταστάσεις, στην πύλη εισόδου του νησιού, τη στιγμή που έχει μπει ιδιώτης και συγκεκριμένα η Fraport, ενώ από πλευράς δημοτικής αρχής θα γίνουν όποια έργα χρειασθεί στο δρόμο, ώστε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο.


«Χθες (προχθές) το βράδυ για το θέμα του αεροδρομίου είχαμε συζήτηση με τον δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα δει αναλυτικά τι συμβαίνει, γιατί πραγματικά αυτή η εικόνα του αεροδρομίου ήταν και άσχημη, καθόλου λειτουργική και δεν το περιμέναμε, νομίζαμε ότι με τις γενικότερες επισκευές και αναβαθμίσεις που είχαν γίνει στο αεροδρόμιο, ότι είχαν ξεπεραστεί αυτά τα φαινόμενα. Δηλαδή να βλέπουμε αυτό το πράγμα και με τον ιδιώτη, δεν το ανεχόμαστε και εμεις ως δήμος.

Σε μία κατάσταση που ειδικά μέσα στο αεροδρόμιο εμάς δεν μας αφορούσε, έξω βέβαια κάναμε αυτά που μπορούσαμε… Άλλωστε όπως και εσείς σωστά γράψατε, ήταν πολύ μεγάλος ο όγκος του νερού που έπεσε μέσα σε δύο ώρες, ήταν βέβαια μία κατάσταση μέσα στο καλοκαίρι μη αναμενόμενη, όμως μας έχει προβληματίσει.

Στο κομμάτι των δρόμων εμείς θα παρέμβουμε τις επόμενες μέρες να δούμε για ποιο λόγο και εμείς η ΔΕΥΑΡ υπήρξαν τα θέματα και θα δούμε και το θέμα του αεροδρομίου. Δεν θέλουμε να επαναληφθεί, αν χρειάζεται να γίνουν έργα πρόσθετα, θα πρέπει να γίνουν. Πάντως μία τέτοια κατάσταση δεν πρέπει να επαναληφθεί σε καμία περίπτωση», δήλωσε ο κ. Καρίκης.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας