Με καλή ψυχολογία στην τελική ευθεία

Με καλή ψυχολογία στην τελική ευθεία

Με καλή ψυχολογία στην τελική ευθεία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 709 ΦΟΡΕΣ

Με αισιοδοξία ατενίζει το μέλλον του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 ο Διαγόρας μετά την πρόσφατη καθοριστική νίκη επί του Παναθηναϊκού Β’ αλλά και τη χθεσινή ισοπαλία στο παιχνίδι της Βέροιας με τον Απόλλωνα Πόντου.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν ένα… μαξιλαράκι ασφαλείας πέντε βαθμούς πλέον πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον θα πάνε με άλλον αέρα στο εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Μακεδονικό που είναι και αυτό πολύ σημαντικό σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του «γηραιού» είναι έτοιμοι να τα δώσουν και πάλι όλα διεκδικώντας ένα ακόμα σημαντικό αποτέλεσμα το οποίο θα τους τονώσει κι άλλο την ψυχολογία και παράλληλα θα τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν άλλον ένα αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής τους.

Ο Διαγόρας έχει να παίξει κατά σειρά με τον Μακεδονικό (εκτός έδρας), τη Βέροια (εντός έδρας) και την ΑΕ Λάρισας (εκτός έδρας).

Είναι τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια από τα οποία ο Διαγόρας θέλει να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί για να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο που έχει θέσει από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ο Διαγόρας μπαίνει σε αυτή την τελική ευθεία με ανεβασμένη την ψυχολογία και με μεγάλη αυτοπεποίθηση μιας και κρατάει την τύχη στα χέρια του.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων