Κ. Ταρασλιάς: Ο κόσμος ψηφίζει κόμματα που δίνουν λύσεις στα προβλήματα

Κ. Ταρασλιάς: Ο κόσμος ψηφίζει κόμματα που δίνουν λύσεις στα προβλήματα

Κ. Ταρασλιάς: Ο κόσμος ψηφίζει κόμματα που δίνουν λύσεις στα προβλήματα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 789 ΦΟΡΕΣ

Στην πολιτική επικαιρότητα και το υψηλό ποσοστό της ΝΔ στις εκλογές στα Δωδεκάνησα αναφέρθηκε μιλώντας στον “Sky Rodos” ο αντιδήμαρχος Τύπου και Επικοινωνίας του δήμου Ρόδου κ. Κώστας Ταρασλιάς.

Ο κόσμος, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Τύπου και Επικοινωνίας, ψηφίζει παρατάξεις που με σοβαρότητα αντιμετωπίζουν την κατάσταση και δίνουν λύσεις στα προβλήματα.

«Έχουν αλλάξει οι εποχές, οι νοοτροπίες και οι λειτουργίες των κομμάτων. Πλέον όμως ο κόσμος έχει κριτήρια. Ακούει αλλά κρατάει και αποστάσεις. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν παρακολουθεί», είπε ο αντιδήμαρχος.

«Δεν μπορούμε να ζητάμε από την κοινωνία μεγαλύτερη συμμετοχή σε μια εποχή που υπάρχουν άλλες προτεραιότητες», τόνισε ο κ. Ταρασλιάς.

«Οι έννοιες της ασφάλειας της τάξης και της οργάνωσης είναι σημαντικές για τις επιλογές των πολιτών στις εκλογές», τόνισε.

Σε ερώτηση για το υψηλό ποσοστό της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου στα Δωδεκάνησα ο κ. Ταρασλιάς δήλωσε:

«Το 40% δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Οι πολίτες δεν πήγαν απλά να ψηφίσουν για να κάνουν το καθήκον τους αλλά για να επικροτήσουν ένα έργο που έγινε από την κυβέρνηση στη διάρκεια της τετραετίας.

Εμείς θέλαμε να υπάρχει μια πολύ καλά οργανωμένη κυβέρνηση που να στηρίζει τον τουρισμό. Όσα έγιναν, μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλείς», δήλωσε.

Ο αντιδήμαρχος Τύπου και Επικοινωνίας αναφέρθηκε και στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Ρόδο η δημοφιλής ηθοποιός κ. Μιμή Ντενίση.

«Η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε έργα σημαντικά για τον πολιτισμό που δεν τα είχαμε ξαναδεί όπως για παράδειγμα το Εθνικό Θέατρο Ρόδου. Για την πορεία του έργου ενημέρωσε τη δημοφιλή ηθοποιό ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης στη συνάντηση χθες», είπε.

Ο κ.Ταρασλιάς χαρακτήρισε την επισκευή του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου, έργο πνοής που θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε δύο με δυόμισι χρόνια.

«Φιλοδοξία είναι να γίνει ένα σύγχρονο θέατρο κατά τα πρότυπα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης κάτι που χρειαζόμαστε στην περιοχή μας», είπε ο κ. Ταρασλιάς.

Ο αντιδήμαρχος Τύπου αναφέρθηκε και στις θεατρικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στη Ρόδο.

«Η δουλειά τους σε κάποια επίπεδα είναι επαγγελματική. Γίνεται δουλειά από τις θεατρικές ομάδες και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα», δήλωσε.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας