Πάνω από 300 αθλητές-αθλήτριες στα «2α Δωδεκανησιακά Δάφνεια»

Πάνω από 300 αθλητές-αθλήτριες  στα «2α Δωδεκανησιακά Δάφνεια»

Πάνω από 300 αθλητές-αθλήτριες στα «2α Δωδεκανησιακά Δάφνεια»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1094 ΦΟΡΕΣ

Η συνεχής ανοδική πορεία αναπτυξιακά από τους συλλόγους στίβου στο νησί μας αποτυπώνεται στις συμμετοχές του αγώνα που θα γίνει μεθαύριο από τη Δάφνη Ρόδου στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα».

Πρόκειται για τα «2α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» με αγωνίσματα για όλες τις κατηγορίες, αναπτυξιακές κι αγωνιστικές, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως θα συμμετάσχουν παιδιά ακόμα και κάτω των έξι ετών σε αθλητικά παιχνίδια.

Μόνο από τις ακαδημίες των συλλόγων του νησιού μας έχουν δηλώσει να συμμετάσχουν 180 άτομα, ενώ στο σύνολο αναμένεται να βρεθούν στο στάδιο του Κορακόνερου πάνω από 300 αθλητές-αθλήτριες.

Κι όλα αυτά χωρίς να υπολογίζεται ο αριθμός των ελεύθερων ασκούμενων που θα συμμετάσχουν στα 5 και 10χλμ. κι αναμένεται να δηλώσουν τις συμμετοχή τους έστω και 45 λεπτά πριν την εκκίνησή στο αγώνισμά τους. Βάσει προγράμματος, η δράση θα ξεκινήσει στις 16.15 και θα ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 20.30.

Για την επιτυχημένη διοργάνωση του αγώνα αυτού υπάρχει η στήριξη από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον ΔΟΠΑΡ και τον Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Δωδεκανήσου, ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν κι αρκετές επιχειρήσεις-χορηγοί.
Τα αγωνίσματα της διοργάνωσης ανά κατηγορία:

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.