Θέλει πέντε μεταγραφές ενδεκάδας!

Θέλει πέντε μεταγραφές ενδεκάδας!

Θέλει πέντε μεταγραφές ενδεκάδας!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 449 ΦΟΡΕΣ

Έως και πέντε μεταγραφές ενδεκάδας έχει στόχο να πραγματοποιήσει η ΑΕ Κατταβιάς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μετά την απόκτηση του Βίκτωρ Πάππα, ο στόχος είναι να αποκτηθούν και άλλοι τέσσερις παίκτες που θα μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά τους «κιτρινόμαυρους» στη νέα προσπάθεια που θα κάνουν στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Μεγάλος τους στόχος είναι να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί από οποιονδήποτε αντίπαλο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της «Αθλητικής Ροδιακής», οι μεταγραφικοί «στόχοι» έχουν ήδη εντοπιστεί και οι υπεύθυνοι του συλλόγου είναι κοντά στο να προβούν και σε ανακοινώσεις, κάτι που εκτός μεγάλου απροόπτου θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Άλλες δυο ανανεώσεις
Από εκεί και πέρα, ικανοποίηση υπάρχει και για τις ανανεώσεις μιας και ο μεγάλος στόχος παραμονής του βασικού περσινού κορμού έχει ουσιαστικά επιτευχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οι πιο πρόσφατες χρονικά ανανεώσεις έχουν να κάνουν με τους Ορέστη Δαφερέρα και Δαμιανό Καραμηνά.

Στη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης, αναφέρονται τα εξής:
«Το δ.σ της Αθλητικής Ένωσης Κατταβιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για 2η συνεχόμενη χρονιά με τον νεαρό επιθετικό Ορέστη Δαφερέρα. Επίσης ανανεώνουμε τη συνεργασία μας για 2η συνεχόμενη χρονιά με τον κεντρικό αμυντικό Δαμιανό Καραμηνά».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”