Τι πρέπει να πάρετε μαζί σας σε ένα αεροπλάνο;

Τι πρέπει να πάρετε μαζί σας σε ένα αεροπλάνο;

Τι πρέπει να πάρετε μαζί σας σε ένα αεροπλάνο;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1714 ΦΟΡΕΣ

Για κάθε ταξίδι με αεροπλάνο, η προετοιμασία παίζει καθοριστικό ρόλο. Άλλωστε, όλοι θέλουμε να έχουμε μία όσο το δυνατόν ευχάριστη εμπειρία ταξιδιού. Το καλό είναι πως η όλη διαδικασία πακεταρίσματος είναι απλή.

Το μόνο που απαιτείται είναι να γνωρίζουμε τι πρέπει να πάρουμε μαζί μας στην πτήση έτσι ώστε να είμαστε οργανωμένοι πριν ξεκινήσει το ταξίδι μας. Σε αυτόν τον σύντομο οδηγό, θα ανακαλύψουμε τα αντικείμενα που πρέπει να βρίσκονται στη λίστα προετοιμασίας μας για να απολαύσουμε ένα ταξίδι. Είτε πρόκειται για "must-have" αντικείμενα που δεν πρέπει να ξεχάσετε, είτε για επιλογές ψυχαγωγίας και άνεσης, αυτή η λίστα θα σας ακολουθεί για αρκετά χρόνια!

10+ Αντικείμενα που θα πρέπει να έχετε μαζί σας σε κάθε πτήση

Ας πούμε πως έχετε μόλις κλείσει τα αεροπορικά εισιτήρια σας για μια πτήση εξωτερικού ή εσωτερικού μέσω του https://www.esky.gr/aeroporika-eisitiria και η πτήση σας είναι προγραμματισμένη σε λίγες εβδομάδες. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να δημιουργήσετε τη λίστα με όλα τα αντικείμενα που θα πρέπει να κουβαλήσετε στη χειραποσκευή σας ή στην τσάντα που θα πάρετε μαζί σας στο αεροπλάνο.

 



Ας δούμε λοιπόν ποιά είναι τα αντικείμενα που δεν πρέπει να ξεχάσετε για να έχετε μια άνετη και απροβλημάτιστη πτήση:

Ποιά είναι τα αντικείμενα που θα πρέπει να έχετε εύκαιρα τόσο κατά την επιβίβαση όσο και κατά την διάρκεια της πτήσης;

Κατά την προετοιμασία για την πτήση σας, υπάρχουν ορισμένα αντικείμενα που πρέπει να έχετε σίγουρα πρώτα στη λίστα σας. Το διαβατήριο και η ταυτότητα καθώς και το εισιτήριο πτήσης σας είναι ουσιαστικά τα αντικείμενα που πρέπει σίγουρα να έχετε μαζί σας. Το εισιτήριο μπορείτε να το έχετε είτε εκτυπωμένο είτε σε ψηφιακή μορφή στο κινητό σας. Επιπλέον, δεν θα πρέπει σίγουρα να ξεχάσετε τα χρήματα σας, τις κάρτες σας και το τηλέφωνό σας με τον φορτιστή του.

Αυτά είναι τα αντικείμενα χωρίς τα οποία θα δυσκολευτείτε, και πιθανότατα δεν θα μπορέσετε, να πετάξετε. Οπότε, κάθε λίστα σας θα πρέπει να ξεκινά με αυτά.

Τέλος, καλό θα είναι να φέρετε πάντα μαζί σας στο αεροπλάνο και αντικείμενα προσωπικής υγιεινής, όπως υγρά αποσμητικά και υγρά για τον καθαρισμό των χεριών. Με αυτά θα μπορέσετε να διατηρήσετε την αίσθηση φρεσκάδας κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Άνεση κατά την πτήση; Κανένα πρόβλημα

Παρόλο που τα παραπάνω αντικείμενα είναι απαραίτητα για να ταξιδέψετε, δεν θα κάνουν το ταξίδι σας πιο άνετο. Για αυτόν τον λόγο, υπάρχουν συγκεκριμένα αντικείμενα που, εφόσον υπάρχουν στη λίστα σας, θα εξασφαλίσουν μία άνετη και χαλαρωτική πτήση.

Ένα μαξιλάρι ταξιδίου είναι ιδανικό για να υποστηρίξετε τον αυχένα και να αποφύγετε τους ενοχλητικούς πόνους. Ένα ζευγάρι καλά ακουστικά θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε τη μουσική ή τις ταινίες σας χωρίς περιορισμούς. Επίσης, καλό είναι να φοράτε ειδικές κάλτσες που θα διατηρήσουν τα πόδια σας ζεστά και άνετα.

Τέλος, σε συνδυασμό με το μαξιλάρι ταξιδιού, η μάσκα ύπνου και οι ωτοασπίδες θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Αντικείμενα που θα κάνουν την πτήση πιο διασκεδαστική - Αεροπλάνο και Ψυχαγωγία

Αν ο ύπνος δεν είναι στόχος για το επόμενο σας ταξίδι με αεροπλάνο, υπάρχει λύση! Έχουμε μαζέψει τα αντικείμενα που υπόσχονται να κάνουν την πτήση σας πιο διασκεδαστική. Αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικά σε πτήσεις που διαρκούν κάποιες ώρες. Αν, για παράδειγμα, μόλις κλείσατε αεροπορικα για βαρκελωνη, ή για κάποια άλλη μακρινή πόλη, καλό είναι να έχετε μαζί σας πράγματα που θα κάνουν την πτήση να μοιάζει πολύ συντομότερη.

Μία πολύ έξυπνη λύση αποτελούν τα βιβλία και τα περιοδικά, που μπορείτε να απολαύσετε καθόλη τη διάρκεια μιας πτήσης. Αν από την άλλη προτιμάτε τις σειρές, τις ταινίες ή τα παιχνίδια, τότε οι ηλεκτρονικές συσκευές (λάπτοπ, τάμπλετ, φορητή κονσόλα ή κινητό) είναι μάλλον μονόδρομος για μια μεγάλη πτήση.

Συμπερασματικά

Γίνεται λοιπόν εμφανές πως το να δημιουργήσετε μια λίστα με όλα αυτά που πρέπει να έχετε μαζί σας στο αεροπλάνο δεν είναι πολύ δύσκολο. Όπως είπαμε και παραπάνω, τα βασικά αντικείμενα, όπως το πορτοφόλι σας και τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα, είναι τα πλέον σημαντικά.

Από εκεί και πέρα, οτιδήποτε άλλο θα βάλετε στο backpack ή την τσάντα ταξιδιού σας έχει να κάνει με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Αν θέλετε να ξεκουραστείτε, θα πρέπει σίγουρα να έχετε αντικείμενα όπως ένα μαξιλάρι ταξιδιού και ωτοασπίδες.

Από την άλλη, αν θέλετε να απολαύσετε λίγο παραπάνω την πτήση σας, ένα βιβλίο ή ένα λάπτοπ με ταινίες, είναι σίγουρα έξυπνες επιλογές. Στο τέλος της ημέρας, η επιλογή είναι δική σας!

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus