Έσπασαν με κλωτσιά το τζάμι κεντρικής πόρτας σε σπίτι 84χρονης στην Παλιά Πόλη (βίντεο)

Έσπασαν με κλωτσιά το τζάμι κεντρικής πόρτας σε σπίτι 84χρονης στην Παλιά Πόλη (βίντεο)

Έσπασαν με κλωτσιά το τζάμι κεντρικής πόρτας σε σπίτι 84χρονης στην Παλιά Πόλη (βίντεο)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8818 ΦΟΡΕΣ

Ομάδα ανηλίκων τρομοκρατεί ηλικιωμένους τις τελευταίες μέρες

Σε μεγάλη αναστάτωση βρίσκονται τις τελευταίες μέρες, πολλές οικογένειες που διαμένουν στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, καθώς ομάδες ανήλικων παιδιών, δημιουργούν διάφορα προβλήματα σε σπίτια ηλικιωμένων, προκαλώντας έτσι πολλές φορές εκτός από αγανάκτηση και τρόμο στους ιδιοκτήτες.

Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η προχθεσινή επίθεση που έγινε σε σπίτι 84χρονης που διέμενε στην περιοχή «Κόκκινη Πόρτα» εντός της Μεσαιωνικής Πόλης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν μιλώντας στη «Ροδιακή» οι κάτοικοι της περιοχής, ομάδα ανήλικων παιδιών, αποτελούμενη από 7 άτομα, περνώντας έξω από το σπίτι ηλικιωμένης, ο ένας από αυτούς με κλωτσιά(!) κατάφερε να σπάσει το τζάμι της κεντρική πόρτας, προκαλώντας έτσι τρόμο της 84χρονης που διέμενε μέσα σε αυτό, αλλά και την οργή των κατοίκων, που ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία.

Μάλιστα, επειδή τα φαινόμενα αυτά είναι συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάτοικος της περιοχής, κατάφερε να βιντεοσκοπήσει το συγκεκριμένο συμβάν με το κινητό του τηλέφωνο, από τον δεύτερο όροφο που σπιτιού όπου διαμένει, το οποίο βέβαια κατέθεσε στη συνέχεια στις αστυνομικές αρχές.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν αυτά στη γειτονιά μας»– δήλωσαν χθες μιλώντας στη «Ροδιακή» κάτοικοι της περιοχής. «Δεχόμαστε πολλού είδους οχλήσεις, όλες τις ώρες της μέρας αλλά και της νύχτας.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ανήλικα κυρίως παιδιά, πετούν πέτρες και χτυπούν κουδούνια σε μοναχικούς και ηλικιωμένους ανθρώπους! Δεν ξέρουμε αν τα παιδιά αυτά μένουν εδώ ή έρχονται στην Παλιά Πόλη από αλλού. Εμείς θέλουμε την ησυχία μας. Τίποτε περισσότερο.

Και για το λόγο αυτό καλούμε τις αστυνομικές αρχές, να κάνουν αυτό που πρέπει. Μέχρι τώρα κάναμε υπομονή, αλλά με αυτό που έγινε χθες, πραγματικά έχουμε ανησυχήσει και έχουμε αγανακτήσει. Έφθασαν σε σημείο να σπάσουν με κλωτσιά το τζάμι κεντρικής πόρτας που διέμενε 84χρονη συμπολίτισσά μας! Αυτά είναι πρωτόγνωρα για εμάς.

Ευτυχώς που εκείνη την ώρα ένας γείτονας κατέγραψε το περιστατικό στο κινητό του. Αλλιώς δεν θα μας πίστευαν κιόλας. Ζητάμε τον εντοπισμό των παιδιών αυτών για να ενημερωθούν οι γονείς που έχουν και την ευθύνη για τα όσα έκαναν».

Έρευνες από την αστυνομία για τον εντοπισμό τους

Όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες, για την ομάδα των νεαρών που δημιουργεί προβλήματα στην Παλιά Πόλη, έχουν κατατεθεί στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, μετά την δημοσιοποίηση του γεγονότος, αναγνωρίστηκαν κάποια άτομα που συμμετείχαν σε αυτή την ομάδα και ειδοποιήθηκαν οι γονείς τους.

Ορισμένοι από αυτούς, έσπευσαν στο σπίτι της ηλικωμένης και δεσμεύτηκαν ότι θα αποκαταστήσουν τη ζημιά που προκλήθηκε.

 

Διαβάστε ακόμη

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου