Ο ΠΡΟΤΟΥΡ αναλαμβάνει την έκθεση της Κρεμαστής

Ο ΠΡΟΤΟΥΡ αναλαμβάνει την έκθεση της Κρεμαστής

Ο ΠΡΟΤΟΥΡ αναλαμβάνει την έκθεση της Κρεμαστής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1909 ΦΟΡΕΣ

O ΠΡΟΤΟΥΡ αναλαμβάνει τη διοργάνωση της πανελλήνιας έκθεσης χειροτεχνίας Κρεμαστής και μαζί με τον ΔΟΠΑΡ που επίσης συμμετέχει στην οργανωτική επιτροπή θα καταβάλλουν προσπάθεια ώστε να την αναβαθμίσουν για να προσελκύσει ακόμα περισσότερους επισκέπτες.

Όπως δήλωσε χτες ο αντιδήμαρχος Πεταλούδων Θανάσης Στάμος η έκθεση θεσμός για το νησί μας χρειάζεται βελτίωση τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον από εκθέτες πανελληνίως για να συμμετάσχουν, και πρέπει παράλληλα να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται εκεί κάθε χρόνο.

«Κάθε χρόνο η έκθεση γίνεται μέσω κάποιου φορέα, ή φιλανθρωπικού σωματείου που αναλαμβάνει ένα μέρος της οργάνωσης μαζί με την οργανωτική επιτροπή. Επειδή θέλουμε να αναβαθμίσουμε την έκθεση, έκανα την πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο ώστε την έκθεση φέτος να την αναλάβει ο ΠΡΟΤΟΥΡ που έχει μία πολύ καλή γνώση περί των εκθέσεων.

Έχει πάει σε εκατοντάδες εκθέσεις και έχει μία σχετική εμπειρία και επειδή θέλουμε να αναβαθμιστεί το προϊόν και είναι και επιθυμία του δημάρχου αυτό, δεν μπορούμε να βλέπουμε συνεχώς τα ίδια και να παραμένουμε στάσιμοι.

Έχει βγει και η εκτελεστική επιτροπή και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε όλες τις διεργασίες. Έχουμε πάρει το τοπογραφικό του χώρου και ξεκινάμε να δουλέψουμε.

Πιστεύουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από το παρελθόν. Αυτόν τον στόχο θέσαμε καθώς κάθε φορά η έκθεση είχε μία φθίνουσα πορεία.

Το βλέπαμε όλοι και θέλουμε να την αναβαθμίσουμε γιατί είναι ένα ιστορικό γεγονός και αλληλένδετο με την Κρεμαστή, με τον Δεκαπενταύγουστο και την Παναγία και θέλουμε να συνεχιστεί, να αναπτυχθεί, να βελτιωθεί, και να γίνει ένα σημείο που θα προσελκύει κόσμο από πολλές περιοχές καθώς διεξάγεται μέσα στον Αύγουστο και έχουμε μεγάλο αριθμό επισκεπτών» δήλωσε ο κ. Στάμος.

Μάλιστα, έκανε γνωστό ότι υπάρχει ενδιαφέρον από εκθέτες και μάλιστα προ τριμήνου είχε πραγματοποιηθεί και μια συνάντηση με τους μικροβιοτέχνες στην Αθήνα οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον.

Το δύσκολο όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η εξεύρεση καταλύματος για τους εκθέτες καθώς εκείνο τον μήνα είναι όλα γεμάτα στη Ρόδο και δεν μπορεί κάποιος να δώσει πολλά χρήματα για να μείνει 10 έως 15 μέρες.

Καταβάλλονται προσπάθειες για να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμη

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί