Στο "CHANIA OPEN" οι Σταύρος Ντάλλας/Δημήτρης Χατζηνικολάου

Στο "CHANIA OPEN" οι Σταύρος Ντάλλας/Δημήτρης Χατζηνικολάου

Στο "CHANIA OPEN" οι Σταύρος Ντάλλας/Δημήτρης Χατζηνικολάου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 496 ΦΟΡΕΣ

Δυναμικά μπαίνουν και πάλι στις επίσημες διοργανώσεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley τα Χανιά, με το CHANIA OPEN που θα ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί αύριο με συνδιοργανωτές τον ΑΣ BV Χανίων, τον δήμο Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης.

Η διοργάνωση που πραγματοποιείται σε τρία αγωνιστικά γήπεδα (και προπονητικά) στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις στους Αγίους Αποστόλους, έχει συντελεστή 0,8 στην Πανελλήνια βαθμολογία και θα φιλοξενήσει μερικές από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Στο Νο1 του ταμπλό των ανδρών βρίσκεται ο δευτεραθλητής Ελλάδας και Κρητικός Αντιόλ Κόλα με συμπαίκτη τον Στέλιο Τζιουμάκα, ενώ στο Νο2 βρίσκονται ο Σταύρος Ντάλλας (επίσης δευτεραθλητής το 2022) μαζί με τον Κώο Δημήτρη Χατζηνικολάου, οι οποίοι την προηγούμενη εβδομάδα εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο “CEV Beach Volley Nations Cup” στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο Νο3 είναι οι σταθερές αξίες, Νίκος Ντόντης και Γιώργος Καντιώτης και στο Νο4 είναι οι Ιάκωβος Καφούρος, Χρήστος Τσιγαρίδας, νικητές του ENSO OPEN την προηγούμενη εβδομάδα.

Στις γυναίκες, στην κορυφή του ταμπλό είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδας Δήμητρα Καραγκούνη μαζί με τη Χρυσάνθη Χριστοδούλου, οι οποίες πριν μία εβδομάδα κατέκτησαν το τουρνουά OPEN στην Βάρη.
Ακολουθούν οι Κρητικές Ιωάννα Περδικάκη και Γεωργίνα Αντωνακάκη και στο Νο3 βρίσκεται η Διονυσία Μάτιου με την Λίζα Τριανταφυλλίδη, που την προηγούμενη εβδομάδα αγωνίστηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης στον όμιλο της Ελλάδας στο “CEV Beach Volley Nations Cup”.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.