Στο κρατητήριο διανυκτέρευσαν υπάλληλος και συναλλασσόμενος που ήρθαν στα χέρια

Στο κρατητήριο διανυκτέρευσαν υπάλληλος και συναλλασσόμενος που ήρθαν στα χέρια

Στο κρατητήριο διανυκτέρευσαν υπάλληλος και συναλλασσόμενος που ήρθαν στα χέρια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5278 ΦΟΡΕΣ

Ορίστηκε ρητή δικάσιμος για την Τρίτη 6 Ιουνίου

Στο κρατητήριο διανυκτέρευσαν το βράδυ της Παρασκευής ο υπάλληλος του Κτηματολογίου της Ρόδου και ο συναλλασσόμενος που ήρθαν στα χέρια, προκαλώντας έτσι σοβαρό επεισόδιο που θα μπορούσε να πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Η εισαγγελέας πρωτοδικών Ρόδου, ενώπιον της οποίας οδηγήθηκαν οι δυο τους, άσκησε ποινικές διώξεις.

Στον υπάλληλο του Κτηματολογίου της Ρόδου άσκησε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση του πολίτη, ενώ στον πολίτη για εξύβριση, διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας και απλή σωματική βλάβη, και τους παρέπεμψε στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Το δικαστήριο συνεδρίασε χθες και μετά από αίτημα και των δύο πλευρών για να προετοιμαστούν για τη συνεκδίκαση των δυο υποθέσεων, ορίστηκε ρητή δικάσιμος για την Τρίτη 6 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι και αφέθηκαν ελεύθεροι. Συνήγορος υπεράσπισης για τον υπάλληλο του Κτηματολογίου είναι η κ. Λίνα Αυγερινού και για τον πολίτη ο κ Αχιλλέας Δασκαλάκης.

Το περιστατικό ξεκίνησε , όταν ο πολίτης μπήκε για να εξυπηρετηθεί το πρωί της Παρασκευής , αλλά πολύ γρήγορα άρχισε να λογομαχεί με μια γυναίκα υπάλληλο στην οποία είχε απευθυνθεί.

Στο σημείο έσπευσε όμως ένας άλλος υπάλληλος, ο οποίος επιχείρησε να μειώσει την ένταση μεταξύ του πολίτη και της συναδέλφου του. Αντί αυτού, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα μετά από βρισιές που αντάλλαξαν μεταξύ τους, να αρχίσουν να χτυπιούνται με γροθιές και κλωτσιές!

Ο υπάλληλος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» άρπαξε ένα κάδρο και χτύπησε με αυτό τον πολίτη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι (!) και να γεμίσει με αίματα το πάτωμα! Μπροστά στο επεισόδιο βρίσκονταν επίσης αρκετοί δικηγόροι της Ρόδου και πολίτες.

Κάποιοι από τους δικηγόρους και τους πολίτες μπήκαν ευτυχώς στη μέση της διένεξης και τράβηξαν τους δύο άντρες χωρίζοντάς τους και αποτρέποντας έτσι τα χειρότερα.

Διαβάστε ακόμη

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου