EasyJet: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη απευθείας πτήση από το Μπέλφαστ προς τη Ρόδο

EasyJet: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη  απευθείας πτήση από το Μπέλφαστ προς τη Ρόδο

EasyJet: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη απευθείας πτήση από το Μπέλφαστ προς τη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4363 ΦΟΡΕΣ

Προχθές Σάββατο πραγματοποιήθηκε η πρώτη απευθείας πτήση της easyJet από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μπέλφαστ προς το νησί της Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, οι πτήσεις προς το νησί μας θα πραγματοποιούνται έως δύο φορές την εβδομάδα, τα Σάββατα και τις Τρίτες, καθ' όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2023. Η νέα διαδρομή ανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους έχει επίσης υποδεχθεί το όγδοο αεροσκάφος στη βάση της, για να εξυπηρετήσει τη ζήτηση των πελατών από τη Βόρεια Ιρλανδία όπου κατέχει και το μεγαλύτερο ποσοστό της αγοράς. Χαρακτηριστικό της πορείας της easyJet στην Ιρλανδία, είναι πως το ποσοστό χωρητικότητας φέτος θα είναι κατά 23% μεγαλύτερο από την περίοδο πριν την πανδημία.


Ο Ali Gayward, Country Manager της easyJet στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε την άφιξη του όγδοου αεροσκάφους μας στο Μπέλφαστ και που γιορτάζουμε την έναρξη της νέας καλοκαιρινής μας διαδρομής προς τη Ρόδο, που αποτελούν και τα δύο απόδειξη της συνεχούς μας επιτυχίας και δέσμευσης προς τους πελάτες μας, προσφέροντας μεγαλύτερη επιλογή και άμεση συνδεσιμότητα με περισσότερους από τους φανταστικούς προορισμούς που προσφέρει η Ευρώπη, για το μεγαλύτερο καλοκαίρι που έχουμε ποτέ στη Βόρεια Ιρλανδία»

Διαβάστε ακόμη

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα