Ενημερώθηκαν οι καταστηματάρχες για την παράταση μισθώσεων στη Νέα Αγορά

Ενημερώθηκαν οι καταστηματάρχες για την παράταση μισθώσεων στη Νέα Αγορά

Ενημερώθηκαν οι καταστηματάρχες για την παράταση μισθώσεων στη Νέα Αγορά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 803 ΦΟΡΕΣ

Το Σάββατο στην αίθουσα του επιμημελητηριου, πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της Ένωσης Καταστηματαρχων δημ κατ/των.

Στην γεν. συνέλευση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης δρ. Στέφανος Δράκος και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Νέων Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Ακίνητης Περιουσίας κ. Σπύρος Σπυρόπουλος.

Τα μέλη, ενημερώθηκαν για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τόσο στις παρατάσεις μισθωσεων όσο και στην διαδικασία αποκατάστασης του μνημείου της Νεας Αγοράς! Υπομονετικά, οι δύο αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των μελών μας ετσι ώστε να λυθεί κάθε τους απορία.

Παράλληλα υπήρξε δέσμευση απο τον Κο Δράκο για την παρουσίαση της μελέτης στην επόμενη γεν. Συνέλευση μας.

Τα μέλη ευχαρίστησαν την δημ. Αρχή Καμπουρακη, τους παρευρισκομενους, αλλά και κάθε έναν από αυτούς ξεχωριστά που εργαστηκαν για πάνω από 3 χρόνια και βοήθησαν έτσι ωστε σήμερα τα αποτελέσματα να είναι τόσο εμφανή, τόσο στο θέμα των παρατάσεων όσο και της αποκατάστασης του μνημείου του οποίου μέρος ξεκινά σε λίγες μέρες.

Τέλος οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και οι καταστήματαρχες, δεσμευτηκαν ότι θα είναι ο ένας δίπλα στον άλλο, καθ όλη την διάρκεια αυτου του δύσκολου έργου, με πνεύμα συνεργασίας και καλής θέλησης όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι ώστε το μνημείο της Νέας Αγοράς να επαναποκτήσει την παλαιά του αίγλη!

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας