Επιστολή διαμαρτυρίας από συμπολίτη μας για την ταλαιπωρία που υφίσταται

Επιστολή διαμαρτυρίας από συμπολίτη μας για την ταλαιπωρία που υφίσταται

Επιστολή διαμαρτυρίας από συμπολίτη μας για την ταλαιπωρία που υφίσταται

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2757 ΦΟΡΕΣ

Στην ταλαιπωρία που υφίσταται από τις υπηρεσίες του δημοσίου, αναφέρεται με επιστολή του ο συμπατριώτης μας κ. Θεοφάνης Ευσταθίου.

Αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:
«Ο γολγοθάς μου ξεκίνησε πριν από επτά μήνες. Ένας γείτονας μου στον δήμο Χάλκης πήρε έγκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες να κάνει αποκατάσταση ενός κτηρίου. Επειδή βρίσκεται μπροστά από την οικία μου και ταυτόχρονα μου στερεί την θέα, έδειξα κάποιο ενδιαφέρον.

Με εμπεριστατωμένη μελέτη του πολιτικού μηχανικού μου και με δεκάδες ιστορικές φωτογραφίες, εξηγούμε στην πολεοδομία Ρόδου και ταυτόχρονα καταθέτουμε καταγγελίες, ότι η άδεια που έχει εκδοθεί για εμάς, είχε αρκετές παραβάσεις. Μία από αυτές αφορούσαν το ύψος του τελικού κτηρίου αλλά και το εμβαδόν του.

Η απάντηση τους (του) πάνω σε αυτό το θέμα ήταν ότι, για ύψη-κάλυψη-δόμηση υπεύθυνο είναι το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου. Μετά από μέρες (δεν ήταν καθόλου εύκολο) καταθέσαμε και στο Σ.Α. τις αιτήσεις μας (την δεύτερη με δικαστικό επιμελητή και πήραμε την τελική τους απαντήση μετά από σχεδόν 4 μήνες ότι, για κάλυψη-ύψη-δόμηση υπεύθυνη είναι η πολεοδομία Ρόδου.

Τελικά ποια είναι η αρμόδια υπηρεσία ή καλύτερα, ποιος είναι ο αρμόδιος υπάλληλος για τόσο σοβαρά θέματα; Μήπως στον δήμο Χάλκης ισχύει το, μεγάλες πλάτες μεγάλο σπίτι;

Εννοείτε ότι για όλα τα παραπάνω υπάρχουν έγγραφα με υπογραφές και σφραγίδες που θα κατατεθούν και στην Εισαγγελία Ρόδου γιατί έχει παραγίνει το κακό στο νησί μας».

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας