ΑΕΡΑ: Αποφασίζουν για τον σχεδιασμό

ΑΕΡΑ: Αποφασίζουν για τον σχεδιασμό

ΑΕΡΑ: Αποφασίζουν για τον σχεδιασμό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 452 ΦΟΡΕΣ

Με τα… μούτρα στη δουλειά αναμένεται να πέσουν μετά και το τυπικό τέλος των «ειδικών αγώνων μπαράζ», στον ΑΕΡΑ.

Η ομάδα του Αφάντου κατέκτησε την άνοδο της στη Γ’ Εθνική και οι παράγοντες της είναι πανέτοιμοι να ξεκινήσουν άμεσα τον σχεδιασμό προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ικανό σύνολο το οποίο θα είναι σε θέση να αφήσει τη σφραγίδα του τη νέα χρονιά.

Μετά το πέρας και της τελευταίας αγωνιστικής, αναμένεται να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα και να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις για τη νέα χρονιά. Στο μεταξύ, τρεις βουλευτές της ΝΔ απέστειλαν και δημόσια τα συγχαρητήρια τους για την κατάκτηση της ανόδου. Αναλυτικά, αναφέρουν τα ακόλουθα:

Ο Γιάννης Παππάς
«Και μαθηματικά πλέον η Α.Ε.Ρ Αφάντου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες της ομάδας. Αδερφέ μου Τσαμπίκο ξέρω πολύ καλά, πως από εκεί ψηλά που μας βλέπεις, σήμερα θα είσαι υπερήφανος με την επιτυχία της ομάδας σου».

Η Μίκα Ιατρίδη
«Θερμά συγχαρητήρια στην ΑΕΡ Αφάντου για την άνοδό της στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου. Η ομαδική δουλειά, ο σωστός προγραμματισμός, η οργάνωση, μα, πάνω από όλα, το πάθος και η θέληση για τη νίκη, οδήγησαν στην πολύ μεγάλη επιτυχία ενός συλλόγου με μεγάλη προσφορά στο Δωδεκανησιακό Ποδόσφαιρο. Εύχομαι στους παίχτες, τη διοίκηση και σε όσους συμμετείχαν σε αυτό το θαυμάσιο αποτέλεσμα κάθε επιτυχία στην νέα κατηγορία και ακόμα περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον!».

Ο Βασίλης Υψηλάντης
«Δεχθείτε τα θερμότερα συγχαρητήρια μου για την άνοδο του Α.Ε.Ρ.Α. ΑΦΑΝΤΟΥ στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Παρακαλώ διαβιβάστε τα συγχαρητήρια μου επίσης στους προπονητές και τους αθλητές της ομάδας για την μεγάλη και ιστορική επιτυχία της ανόδου! Το μυαλό όλων μας είναι στραμμένο, στον αείμνηστο πρόεδρο της ομάδας Τσαμπίκο Νικολή, ο οποίος με πείσμα, αποφασιστικότητα και μεράκι έβαλε τα θεμέλια ώστε να γίνει τούτο εφικτό! Εύχομαι πάντα επιτυχίες!».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων