Βάιος Καλοπήτας από την Παστίδα: «Θα δώσουμε ξανά φωνή στις τοπικές κοινωνίες»

Βάιος Καλοπήτας από την Παστίδα: «Θα δώσουμε ξανά φωνή στις τοπικές κοινωνίες»

Βάιος Καλοπήτας από την Παστίδα: «Θα δώσουμε ξανά φωνή στις τοπικές κοινωνίες»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 824 ΦΟΡΕΣ

Σε εξαιρετικά θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Ρόδου Βάιου Καλοπήτα με την πρόεδρο της Παστίδας κ. Ειρήνη Πάττα Αυγενικού και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου κ. Μιχάλη Κοσμά και Γιάννη Αυγενικό.

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Μαζί Για τη Ρόδο» συνοδευόμενος από συνεργάτες του είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα της Παστίδας και να ανταλλάξουν απόψεις με την πρόεδρο και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου για τις θέσεις του υποψηφίου δημάρχου Ρόδου σχετικά με την αναγκαιότητα της ενίσχυσης του ρόλου των τοπικών συμβουλίων.

Ο κ. Βάιος Καλοπήτας συνεχάρη την πρόεδρο και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου που παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, προσπαθούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά επισημαίνοντας ότι αν είχαν περισσότερους πόρους και αρμοδιότητες θα είχαν μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων και παρεμβάσεων, γεγονός το οποίο αποτελεί μια από τις κορυφαίες θέσεις της δημοτικής κίνησης «Μαζί Για τη Ρόδο».

«Για να επιλυθούν τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, πρέπει τα μέλη της κεντρικής διοίκησης του Δήμου να είναι συμπαραστάτες και αρωγοί των μελών των τοπικών συμβουλίων και όχι “επιτηρητές”. Στη δική μας δημοτική αρχή τον πρώτο λόγο για τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών θα έχουν τα τοπικά συμβούλια που ξέρουν τις ανάγκες και βιώνουν τα προβλήματα της καθημερινότητας στον τόπο τους. Εμείς θα δημιουργήσουμε αυτό το υποστηρικτικό πλαίσιο που θα δώσει ξανά φωνή στις τοπικές κοινωνίες», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με την πρόεδρο και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Παστίδας.

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη