Κων. Σαρής: Όλοι ευχόμαστε ο Φώτης να νικήσει την αρρώστια του

Κων. Σαρής: Όλοι ευχόμαστε ο Φώτης να νικήσει την αρρώστια του

Κων. Σαρής: Όλοι ευχόμαστε ο Φώτης να νικήσει την αρρώστια του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6955 ΦΟΡΕΣ

Γράφει ο
Κωνσταντίνος Ιακ. Σαρής

Είναι μεγάλη η θλίψη των Απολλώνων αλλά και της Ρόδου ολόκληρης εξαιτίας της ασθένειας την οποία αντιμετωπίζει σήμερα ο συνάδελφός μας Φώτης Χατζηδιάκος.

Ο Φώτης ήταν ένα παιδί που μέσα από τη φτώχεια ξεκίνησε από τα Απόλλωνα και ήρθε στη Ρόδο με τη δίψα να προσφέρει στον τόπο του. Αφού τελείωσε την Νομική γράφτηκε το έτος 1983 στον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου, όπου τότε είχα την τιμή να είμαι Πρόεδρος.

Διακρινόταν πάντοτε από τη θέληση, αλλά και το πείσμα να φέρει εις πέρας κάθε υπόθεσή του. Ξενυχτούσε μέχρι να βρει λύση στις υποθέσεις της δικηγορίας που τον απασχολούσαν. Δεν ξεχνούσε όμως τα Απόλλωνα. Τις περισσότερες φορές, τις Κυριακές, που ήταν οι μόνες αργίες, πήγαινε με το λεωφορείο στα Απόλλωνα. Εκτίμησα την τετράγωνη σκέψη του και στις εκλογές του Συλλόγου ήταν υποψήφιος Σύμβουλος, όπου βέβαια και εκλέχτηκε.

Ήταν αρκετές οι φορές που πηγαίναμε μαζί στα Απόλλωνα αλλά και στην Αρχάγγελο, δηλαδή στους τόπους καταγωγής μας και η επίσκεψή μας αυτή ήταν ένα πραγματικό προσκύνημα. Επίσης ήταν πολλά τα βράδια που βγαίναμε έξω είτε οικογενειακώς είτε μόνοι μας. Είχαμε δεθεί τόσο πολύ, περισσότερο ακόμα και από αδέρφια. Ο Φώτης παντρεύτηκε την Αγάπη Καλομοίρη δικηγόρο τότε και μετέπειτα συμβολαιογράφο και απέκτησε ένα εξαίρετο παιδί τον Στέργο, ο οποίος διακρίνεται όχι μόνο για το ήθος του αλλά και για τις άριστες νομικές του γνώσεις. Συγκεκριμένα είναι νομικός σύμβουλος σε πολυεθνικές Εταιρείες.


Ο Φώτης μας διετέλεσε δήμαρχος στο δήμο Ρόδου, όπου και εκεί άφησε το αποτύπωμά του. Τον αγαπητό μας Φώτη προσδοκούμε με την βοήθεια του Θεού να τον δούμε και πάλι κοντά μας υγιή και δραστήριο, όπως πάντα. Στον όχι μόνο φίλο αλλά στην πραγματικότητα αδερφό εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Φώτη έχουμε την ανάγκη της συντροφιάς και της παρέας σου, αλλά και των στοχασμών και των σκέψεών σου.

Διαβάστε ακόμη

Ηλίας Καραβόλιας: Περί της δομής των πραγμάτων

Γιώργος Γεωργαλλίδης: Η ανάγκη επιστροφής της ελπίδας

Θεόδωρος Παπανδρέου: Έχει θέση η τιμωρία στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού;

Πέτρος Κόκκαλης: Εθνική Πράσινη Συμφωνία για την ευημερία

Γιάννης Ρέτσος: Υπερτουρισμός: μύθοι και αλήθειες

Δημήτρης Κατσαούνης: Αυτές οι Eυρωεκλογές χτίζουν γέφυρα με τον Ελληνισμό της Διασποράς

Γιάννης Σαμαρτζής: Τα τεκμήρια διαβίωσης των φορολογουμένων και η δυνατότητα αποφυγής τους

Φίλιππος Ζάχαρης: Εσωτερικός κόσμος, εικόνες και ορισμός του χρόνου