Υπεγράφη η σύμβαση για το Εθνικό Θέατρο της Ρόδου

Υπεγράφη η σύμβαση για το Εθνικό Θέατρο της Ρόδου

Υπεγράφη η σύμβαση για το Εθνικό Θέατρο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1548 ΦΟΡΕΣ

Υπογράφηκε πριν από λίγο η εργολαβική σύμβαση για την αποκατάσταση του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου. Η υπογραφή έγινε παρουσία του περιφερειάρχη νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, ενώ στην υπογραφή παρέστη και η υπ. βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μίκα Ιατρίδη, ο αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Δράκος και άλλα στελέχη τη δημοτικής και περιφερειακής αρχής. 

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ρόδου αναφέρει: 

Το Εθνικό Θέατρο Ρόδου αναγεννιέται. Το μεγάλο όνειρο των Ροδιτών, γίνεται πράξη. Με σφραγίδες και υπογραφές πλέον. Με ολοκληρωμένο σχέδιο, δρομολογημένες διαδικασίες υλοποίησης, συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα και πάνω απ’ όλα, με εξασφαλισμένους πόρους χρηματοδότησης.Η σημερινή υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης και η έναρξη των εργασιών είναι η κατάληξη ενός απαιτητικού και δύσκολου μαραθωνίου. Ενός μαραθωνίου μελετητικού έργου, τεκμηρίωσης και διαρκών πρωτοβουλιών σε όλα τα επίπεδα της διοίκησης που συνένωσε όλες τις δυνάμεις του νησιού μας. Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Δήμος Ρόδου. Επιστημονικοί Φορείς. Επαγγελματίες και επιστήμονες του νησιού μας με εθελοντική προσφορά.Αφήνουμε οριστικά πίσω μας το χθες, για να συνεχίσουμε μπροστά, προς το αύριο. Με όραμα και δύναμη για τη Ρόδο μας. 

 

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας