Ρόδος: Η πόλη μας μετατρέπεται σε υπαίθρια γκαλερί

Ρόδος: Η πόλη μας μετατρέπεται σε υπαίθρια γκαλερί

Ρόδος: Η πόλη μας μετατρέπεται σε υπαίθρια γκαλερί

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5050 ΦΟΡΕΣ

Το Κέντρο Πρόληψης «Δίοδος», έχοντας ολοκληρώσει τις δράσεις που απευθύνονται στην εκπαιδευτική κοινότητα (μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς) ξεκινά μια σειρά από δράσεις που αφορούν σε ολόκληρη την Κοινότητα. Η έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου θα γίνει με τη θεματική δράση « Η ποίηση γίνεται μέρος της πόλης μας – Διαδρομές…συναισθημάτων».

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια συνεργασία με τα μέλη του εργαστηρίου δημιουργικής ανάγνωσης και γραφής « ΤΟ ΚΟΧΥΛΙ», κείμενα των οποίων θα αναρτηθούν στα ταμπλό που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της πόλης μας και που μέχρι τώρα φιλοξενούνταν η δράση με θεματική « Η πόλη μας μετατρέπεται σε υπαίθρια γκαλερί».

Στόχος του Κέντρου Πρόληψης είναι η ένταξη της τέχνης στο αστικό περιβάλλον, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας αλλά και στους επισκέπτες του νησιού, να αναζητήσουν μέσω της εικόνας – και τώρα της δημιουργικής γραφής, τα ψυχικά αποθέματα, τις εσωτερικές πηγές ενθάρρυνσης και τη δύναμη της συναισθηματικής έκφρασης.

Για τη δράση «Η ποίηση γίνεται μέρος της πόλης μας – Διαδρομές ….συναισθημάτων» επιπλέον της ανάρτησης των κειμένων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου και ώρα 6.30-8.30 μ.μ. περιήγηση στα σημεία που είναι τοποθετημένα τα ταμπλό, με παράλληλες δράσεις για τους συμμετέχοντες στα αντίστοιχα σημεία. Σημείο εκκίνησης το ταμπλό στην Πλατεία Ακαδημίας (μπροστά από το κτίριο των προσκόπων). Ώρα συγκέντρωσης 6.15 μ.μ.

Σας προσκαλούμε όλους σε μια ξεχωριστή διαδραστική εμπειρία με αφετηρία τα Ανθρώπινα συναισθήματα.

Περισσότερες πληροφορίες στο diod187@otenet.gr και στο τηλ. 22410-77205

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας