Σε ποια τμήματα θα ψηφίζουν οι 1.452 ετεροδημότες στα Δωδεκάνησα

Σε ποια τμήματα θα ψηφίζουν οι 1.452 ετεροδημότες στα Δωδεκάνησα

Σε ποια τμήματα θα ψηφίζουν οι 1.452 ετεροδημότες στα Δωδεκάνησα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1089 ΦΟΡΕΣ

Σε 1.452 ανέρχονται οι ετεροδημότες που θα ψηφίσουν στην περιοχή μας κατά τις εθνικές βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Οι ετεροδημότες που προέρχονται από διάφορες περιοχές της Ελλάδας θα ψηφίσουν σε εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας που καθορίστηκαν με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χρήστου Ευστρατίου όπου και θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για τις βουλευτικές εκλογές στο τέλος του μήνα.

Σημειώνεται ότι ειδικά εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν μόνο στη Ρόδο και μάλιστα θα είναι πολύ περισσότερα απ’ όσα λειτούργησαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου, καθώς ανέρχονται σε 13 έναντι 5 την προηγούμενη φορά. Ειδικότερα 6 τμήματα θα λειτουργήσουν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου (Μητροπόλεως και Χατζηγεωργίου) και 7 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου (Αλέξ. Υψηλάντου 42).

Σε αυτά θα ψηφίσουν ετεροδημότες από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα, το Ηράκλειο, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, τον Πειραιά, την Καρδίτσα, την Ημαθία, την Εύβοια, την Κοζάνη, την Πέλλα, τη Δράμα, τον Έβρο, τα Ιωάννινα και τις Σέρρες.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση αναφέρει τα εξής:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Καθορίζουμε τα ειδικά εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας των ετεροδημοτών που συστήνονται στον νομό Δωδεκανήσου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στα οποία θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 ως ακολούθως:

Διαβάστε ακόμη

Τα εκλογικά τμήματα στα χωριά της Ρόδου

Ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας για τη νίκη του κόμματος

Eλευθερία Φτακλάκη: Τι σηματοδοτεί η ιστορική νίκη της Ν.Δ.

Υψηλό ποσοστό πήραν στα Δωδεκάνησα οι «Σπαρτιάτες»

Πώς ψήφισε η Ρόδος και τα υπόλοιπα νησιά του νομού μας

Πώς ψήφισαν τα χωριά της Ρόδου

Στα κάστρα της Ν.Δ. παρέμειναν τα Δωδεκάνησα

Γ. Νικητιάδης : "Ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν το ΠΑΣΟΚ- Τα Δωδεκανησα απέκτησαν ξανά φωνή"