Βάιος Καλοπήτας από τον Μεσαναγρό: "Είναι η εποχή για ξεκάθαρο όραμα για τον Δήμο μας με ρεαλιστικές προτάσεις"

Βάιος Καλοπήτας από τον Μεσαναγρό: "Είναι η εποχή για ξεκάθαρο όραμα για τον Δήμο μας με ρεαλιστικές προτάσεις"

Βάιος Καλοπήτας από τον Μεσαναγρό: "Είναι η εποχή για ξεκάθαρο όραμα για τον Δήμο μας με ρεαλιστικές προτάσεις"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 862 ΦΟΡΕΣ

Την ανάγκη για ισόρροπη ανάπτυξη της Ρόδου με ιεράρχηση των ζητημάτων για κάθε δημοτική κοινότητα υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Βάιος Καλοπήτας κατά την επίσκεψή του στον Μεσαναγρό όπου τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Λάμπρου και κάτοικοι του χωριού.

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Μαζί Για τη Ρόδο» είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους κατοίκους για τα θέματα που τους απασχολούν αλλά και να συζητήσει με τον πρόεδρο για τα ζητήματα της καθημερινότητας τον οποίον και συνεχάρη για την προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τις ανάγκες της περιοχής χωρίς ουσιαστικούς πόρους και με περιορισμένες αρμοδιότητες.

Όπως ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Βάιος Καλοπήτας, ο σχεδιασμός για την επίλυση των προβλημάτων είναι απαραίτητο να γίνεται από τη δημοτική αρχή ξεχωριστά για κάθε δημοτική ενότητα και ανά χωριό, αφού οι ανάγκες είναι διαφορετικές και οι οριζόντιες λύσεις αδικούν τα μικρά χωριά που χρήζουν περισσότερης φροντίδας και μεγαλύτερης προσοχής.

«Δεν είναι η εποχή για μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Είναι η εποχή για ξεκάθαρο όραμα για τον Δήμο μας και ρεαλιστικές προτάσεις. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτόν θα παρουσιάσουμε, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες κάθε περιοχής ξεχωριστά. Τα μικρά χωριά που βρίσκονται στον ορεινό όγκο του νησιού μας χρήζουν μεγαλύτερης φροντίδας. Η χιλιομετρική απόσταση των απομακρυσμένων χωριών μας από το κέντρο της Ρόδου όπου βρίσκεται το Δημαρχείο δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για να κρύβουμε τα προβλήματα αλλά αιτία για να στρέφουμε την προσοχή μας στις ανάγκες των κατοίκων τους αναζητώντας τρόπους για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά τους», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη δημοτική κοινότητα Μεσαναγρού.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»