Έτοιμες για ό,τι καλύτερο οι Παγκορασίδες του Κολοσσού στο μπάσκετ

Έτοιμες για ό,τι καλύτερο οι Παγκορασίδες του Κολοσσού στο μπάσκετ

Έτοιμες για ό,τι καλύτερο οι Παγκορασίδες του Κολοσσού στο μπάσκετ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1193 ΦΟΡΕΣ

Στις 22 και 23 Ιουνίου θα γίνει στο Βενετόκλειο το Final Four Παγκορασίδων στο μπάσκετ και ο Κολοσσός δίνει το «παρών» μαζί με Ηρακλή 2000, Ιάλυσο κι ΕΑ Καλύμνου.

Οι παίκτριες της Μέμας Ξιάρχου θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο, διεκδικώντας τον τίτλο.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού:
«Για το φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος ετοιμάζονται οι παγκορασίδες του συλλόγου μας. Τα κορίτσια μας θα συμμετέχουν στην τελική φάση του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί το διήμερο 22 και 23 Ιουνίου στο «Βενετόκλειο».

Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται υπό τις οδηγίες της Μέμας Ξιάρχου και οι αθλήτριες μας θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη 22 Ιουνίου τον Ηρακλή 2000, στον πρώτο ημιτελικό που θα ξεκινήσει στις 17:00.

Ο Α.Ο. Κολοσσός θα είναι «παρών» σ’ ένα ακόμη φάιναλ-φορ και φέτος συμμετέχει σε όλες τις τελικές φάσεις των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου (έφηβοι, παίδες, κορασίδες, παμπαίδες, παγκορασίδες).

Οι αθλήτριες μας είναι αποφασισμένες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν στο φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.