Δάφνη Ρόδου: «Τα Δάφνεια πέρασαν στην ιστορία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις»

Δάφνη Ρόδου: «Τα Δάφνεια πέρασαν στην ιστορία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις»

Δάφνη Ρόδου: «Τα Δάφνεια πέρασαν στην ιστορία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1028 ΦΟΡΕΣ

Μέσω ανακοίνωσής της, η Δάφνη Ρόδου κάνει τον απολογισμό του μίτινγκ στίβου «2α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» που έγινε το Σάββατο 3 Ιουνίου στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» σε συνεργασία με την ΕΑΣ Δωδεκανήσου, την περιφέρεια, τον ΔΟΠΑΡ και τον Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Δωδεκανήσου, έχοντας την υποστήριξη σημαντικών χορηγών.

Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ. του Δωδεκανησιακού Εκπαιδευτικού Αθλητικού Συλλόγου ΔΑΦΝΗ ΡΟΔΟΥ σας ευχαριστεί για την επιτυχή διεξαγωγή του Meeting Στιβου - 2α Δωδεκανησιακά Δάφνεια που διεξήχθησαν για δεύτερη φορά το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 και περιλάμβανε Αγωνίσματα Στίβου όλων των κατηγοριών.

Η 2η διοργάνωση των Δωδεκανησιακών Δαφνείων Στίβου άφησε και φέτος το αθλητικό στίγμα της και πέρασε στην ιστορία κερδίζοντας εντυπώσεις.

Πολλά σχόλια του κοινού, των παραγόντων, των κριτών, των προπονητών, των αθλητών, των γονέων και των μικρών παιδιών, μας δυναμώνουν να πιστεύουμε ακόμα περισσότερο σε αυτή την διοργάνωση όλων μας που συνεχώς μεγαλώνει.

Η φετινή 2η διοργάνωση, είχε ως κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη συμμετοχή αθλητών αθλητριών και παιδιών (συνολικά 393), πολύ περισσότεροι από τα 1α Δάφνεια. Το αποτέλεσμα ήταν οι λιγοστοί μας εθελοντές να καταβάλλουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Οι φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Ρόδου, οι κριτές, οι προπονητές των σωματείων στίβου της Ρόδου και κάποιοι γονείς μέλη βοήθησαν τα μέγιστα για την επιτυχία αυτή. Μας απέδειξαν ότι ακόμα και κάτω από διάφορες συνθήκες είμαστε ικανοί να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τα Δωδεκανησιακά Δάφνεια.

Φέτος βρεθήκαμε στο εθνικό καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ, πράγμα το οποίο μας τιμά ιδιαίτερα και ευελπιστούμε στα επόμενα δύο χρόνια να ανεβάσουμε το επίπεδο της διοργάνωσης ακόμα ψηλότερα.

Στόχος μας είναι τα Δωδεκανησιακά Δάφνεια να γίνουν ένας ιερός αναπτυξιακός, αλλά και αγωνιστικός Στιβικός θεσμός στον ελλαδικό και διεθνή χώρο του αθλητισμού.

Στο πλαίσιο σχεδιασμού του αθλητικού προγραμματισμού των αγώνων, στόχος μας ήταν να προσφέρουμε στους γονείς, φίλους, προπονητές, αθλητές και το κοινό μας, μία ακόμα αγωνιστική ευκαιρία με αγωνιστική ποικιλία κατά την διεξαγωγή των αγώνων.

Οι άμεσες ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων, οι άμεσες τελετές των απονομών και η μοναδική εκφώνηση των αγώνων έδωσαν μια ξεχωριστή μοναδική ταυτότητα και ενέργεια στην διοργάνωση μας!

Η ζωντανή μουσική των καλλιτεχνών Ειρήνης Διακονικόλα και Ιωάννη Ζερβού, μας πρόσφερε μια απολαυστική εμπειρία. Τα δάφνινα στεφάνια των νικητών που επιμελήθηκε η κα Διακονικόλα Μαρία, μας πρόσφεραν συγκινητικές στιγμές!

Ο φωτογράφος του αγώνα κ. Στάθης Ανδρέας απαθανάτισε όλες αυτές τις εξαιρετικές στιγμές και τον ευχαριστούμε. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στο προφίλ του Stathis Andreas, αλλά και στο προφίλ του ΔεαΣ Δάφνη Ρόδου.

Παρόλα τα απρόοπτα που συνέβησαν, όπως για παράδειγμα ο σοβαρός τραυματισμός του διευθυντή του αγώνα στο πρόσωπο πριν την έναρξη των αγώνων, η βλάβη του εκτυπωτή της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και του φώτο φίνις, και άλλες καταστάσεις δεν μας πτόησαν να συνεχίσουμε για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η διοργάνωση».

*Να αναφέρουμε επίσης πως το Δ.Σ., τα μέλη, και ο διευθυντής της Διοργάνωσης, Σάββας Διακονικόλας, ευχαριστούν θερμά την ΕΑΣ Δωδεκανήσου, τους αθλητές-αθλήτριες που συμμετείχαν, τους γονείς, τους προπονητές, τους κριτές, τους εθελοντές, τη γιατρό Αντιγόνη Σπύρου, την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Νίκο Νικολή, τον ΔΟΠΑΡ και τον πρόεδρό του Αλέξανδρο Κολιάδη, καθώς και όλες τις επιχειρήσεις-χορηγούς. 

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα