Σε εταιρεία ανατέθηκε η διαχείριση των κοινωνικών μέσων της περιφέρειας

Σε εταιρεία ανατέθηκε η διαχείριση των κοινωνικών μέσων της περιφέρειας

Σε εταιρεία ανατέθηκε η διαχείριση των κοινωνικών μέσων της περιφέρειας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1248 ΦΟΡΕΣ

H εταιρεία SOCIALAB ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ IΚΕ αναλαμβάνει τη διαχείριση των συναφών με τον τουρισμό κοινωνικών μέσων της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Facebook, Instagram και TikTok) στο πλαίσιο της προώθησης του τουριστικού προϊόντος της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου μέχρι και την 30η Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνει τα εξής:
• Διαχείριση ακολούθων (Community Management)
Ο ανάδοχος θα έχει την ευθύνη να απαντά τόσο σε προσωπικά μηνύματα όσο και σε δημόσιες αναρτήσεις που κάνουν οι ακόλουθοι στις σελίδες των λογαριασμών, δηλαδή να απαντά σε ερωτήματα και απορίες τους σχετικά με το τουριστικό προϊόν κάθε νησιού της περιφέρειας και εν γένει να διαχειρίζεται τις συζητήσεις στις οποίες συμμετέχουν οι ακόλουθοι.

Στο πλαίσιο αυτής της διαχείρισης, ο ανάδοχος κατά την κρίση του θα έχει την ευχέρεια να πραγματοποιεί αναρτήσεις τύπου repost από χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν hashtags (όπως πχ το #aegeanislands στο Instagram) στις αναρτήσες που κάνουν με περιεχόμενο σχετικό με τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

• Δημιουργία περιεχομένου (Content Creation)
Ο ανάδοχος θα έχει την ευθύνη να αναρτά συστηματικά και περιοδικά περιεχόμενο στους παραπάνω δύο λογαριασμούς με σκοπό αφενός να δημιουργήσει ενδιαφέρον, διάδραση και engagement με τους υφιστάμενους ακόλουθους και αφετέρου να αυξήσει οργανικά τον αριθμό των ακολούθων.

Για το σκοπό αυτο θα δημιουργήσει κατ΄ ελάχιστο 72 αναρτήσεις (posts) οι οποίες θα περιλαμβάνουν συγγραφή κειμένου (copywriting) και φωτογραφία ή video. Απ’ αυτά, 12 τουλάχιστον θα είναι σε μορφή video, 28 τουλάχιστον σε μορφή στατικών αναρτήσεων, 13 τουλάχιστον σε μορφή Carousels, και 18 σε μορφή video για το TikTok.

Τόσο το φωτογραφικό υλικό όσο και το πρωτογενές υλικό video σε μορφή raw footage ή/και single shot videos θα παραδοθεί στον ανάδοχο από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προς χρήση αποκλειστικά στο πλαίσιο του προς ανάθεση έργου.

Το συνολικό κόστος της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 37.200 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και θα καλυφθεί από το Τμήμα Τουρισμού Δωδεκανήσου.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο