Στέφανος Δράκος: Ο Αλέξανδρος Κολιάδης πρόδωσε την εμπιστοσύνη του δημάρχου

Στέφανος Δράκος: Ο Αλέξανδρος Κολιάδης πρόδωσε την εμπιστοσύνη του δημάρχου

Στέφανος Δράκος: Ο Αλέξανδρος Κολιάδης πρόδωσε την εμπιστοσύνη του δημάρχου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3875 ΦΟΡΕΣ

Προσχηματική χαρακτήρισε την διαφωνία του Αλέξανδρου Κολιάδη για την αξιοποίηση των Πηγών Καλλιθέας, ο αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης, Στέφανος Δράκος, μιλώντας στο «Πρωινό Xpress» του “Real Voice 99,5”, με τη Ρένα Παυλάκη, μετά και την παραίτηση του κ. Κολιάδη από την προεδρία της ΔΕΡΜΑΕ. ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του “RV”, το δημοτικό συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε και την αντικατάστασή του και από την προεδρία του ΔΟΠΑΡ.

Ο Στέφανος Δράκος είπε ότι ο Αλέξανδρος Κολιάδης πρόδωσε την εμπιστοσύνη του δημάρχου, ο οποίος τον είχε θέσει επικεφαλής τριών Οργανισμών του δήμου, της ΔΕΡΜΑΕ, του ΠΡΟΤΟΥΡ και του ΔΟΠΑΡ, χαρτοφυλάκια με χρήματα στα ταμεία τους και αρμοδιότητες για «ευχάριστη πολιτική», χωρίς πολιτική φθορά, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Από το μηδέν βρέθηκε με εξουσίες και προνόμια», είπε ο κ. Δράκος και πρόσθεσε ότι από εκεί και πέρα ακολούθησε προσωπική ατζέντα, την ώρα που η δημοτική αρχή λειτουργεί συλλογικά, με το δήμαρχο να χαράζει τις κατευθύνσεις.

«Όποιος διαφωνεί με την πολιτική του δημάρχου, ευθέως διαχωρίζει τη θέση του και αποχωρεί» ανέφερε και υπογράμμισε ότι ο Αλέξανδρος Κολιάδης έμεινε στις θέσεις του σχεδόν μέχρι το τέλος της δημοτικής θητείας, εκμεταλλευόμενος τις θέσεις και την εξουσία που του έδωσε ο δήμαρχος μέχρι και την τελευταία στιγμή, και τώρα βρήκε μια δικαιολογία για να ακολουθήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

 

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο