Δαπάνες για την προβολή των νησιών μας

Δαπάνες για την προβολή των νησιών μας

Δαπάνες για την προβολή των νησιών μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 723 ΦΟΡΕΣ

Εγκρίθηκαν με απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου δαπάνες για το τμήμα τουρισμού Δωδεκανήσου που αφορούν τη διαφημιστική προβολή των νησιών.


Ειδικότερα η απόφαση αναφέρει τα εξής:
Εγκρίνουμε την έκδοση αποφάσεων ανάληψης υποχρεώσεων των παρακάτω δαπανών του Τμήματος Τουρισμού.


- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 37.200,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% για τη διαμόρφωση σχεδίου, στρατηγικής επικοινωνίας (με εξειδίκευση σε δράσεις με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων) για την προβολή των νησιών της Δωδεκανήσου στην παγκόσμια αγορά για το έτος 2024-2025. Το σχέδιο θα περιλαμβάνει αναλυτικά προτάσεις στρατηγικού αφηγήματος με ανταγωνιστικούς όρους επικοινωνίας και με βάση τον ανταγωνισμό στην παγκόσμια τουριστική αγορά και ειδικά όπως αυτός παρουσιάζεται σε οπτικοακουστικά μέσα.


- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 37.200,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% για τη διαμόρφωση σχεδίου δημιουργικών προτάσεων/σεναρίων για βίντεο σποτς και δημιουργικό έντυπων καταχωρίσεων με βάση τις προδιαγραφές που θα καταδείξει η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

Αναλυτικά οι προτάσεις θα περιλαμβάνουν:

1. Δημιουργία γενικού βίντεο σποτ προβολής και δημιουργικού έντυπης καταχώρησης. 2. Δημιουργία θεματικού βίντεο σποτ και δημιουργικού έντυπης καταχώρησης για το Island hopping – yachting. 3. Δημιουργία θεματικού βίντεο σποτ και δημιουργικού έντυπης καταχώρισης Βιώσιμης ανάπτυξης και ανάδειξης των νησιών της Δωδεκανήσου.


- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 37.200,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, για τη φιλοξενία και ξενάγηση 17 συνολικά ατόμων, 5 υψηλών στελεχών Ψηφιακών Νομάδων καθώς και 12 τουριστικών πρακτόρων από χώρες της Β. Ευρώπης, οι οποίοι θα επισκεφτούν το νησί της Ρόδου για 10 ημέρες, από τις 21 Ιουνίου 2023 έως 30 Ιουνίου 2023, με σκοπό τη γνωριμία, την προώθηση και προβολή του νησιού της Ρόδου και της ευρύτερης Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προχωράει πάντα με γνώμονα την καλύτερη και αποτελεσματικότερη προβολή των προορισμών της, η Β. Ευρώπη αποτελεί μία τεράστια, σημαντική αγορά επισκεπτών για την Ελλάδα, αλλά και για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Επιπλέον οι ψηφιακοί νομάδες, αποτελούν εστίες θετικής προβολής και διαφήμισης της περιοχής που φιλοξενούνται.

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»