Εγκρίθηκαν οι δαπάνες για την προβολή των αγροτικών προϊόντων

Εγκρίθηκαν οι δαπάνες για την προβολή των αγροτικών προϊόντων

Εγκρίθηκαν οι δαπάνες για την προβολή των αγροτικών προϊόντων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 879 ΦΟΡΕΣ

Εγκρίθηκαν με απόφαση του περιφερειάρχη νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου δαπάνες για το τμήμα προβολής και προώθησης αγροτικών προϊόντων Δωδεκανήσου.

Ειδικότερα η απόφαση αναφέρει τα εξής:
«Εγκρίνουμε την έκδοση απόφασης ανάληψης υποχρέωσης των παρακάτω δαπανών της ΠΕ Δωδεκανήσου:
- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 18.600€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συμμετοχή της ΠΝΑΙ στο θεσμό των «Χρυσών Σκούφων». Πρόκειται για έναν καταξιωμένο θεσμό δημιουργικής επιβράβευσης της γαστρονομίας στην Ελλάδα, ο οποίος για 30 χρόνια βραβεύει τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας, με στόχο την ανάδειξη των προσπαθειών που τιμούν την ελληνική κουζίνα στη σύγχρονη ή παραδοσιακή της μορφή, διατηρούν την εθνική μνήμη αναφορικά με τη γαστρονομική παράδοση και κατά περίπτωση την εξελίσσουν με σωστό τρόπο.


Εστιατόρια πολλών νησιών της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχουν αποσπάσει επανειλημμένως «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας» και «Βραβεία Χρυσών Σκούφων» κατά τη διάρκεια των 30 ετών του θεσμού των Χρυσών Σκούφων και το πλήθος τους αυξάνεται κάθε χρόνο. Για το έτος 2023 στη λίστα των υποψήφιων προς βράβευση, βρίσκονται άνω των 50 εστιατορίων από 10 νησιά της περιφέρειας.

Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρόκειται να καλύψει:
• μέρος του κόστους των εκδηλώσεων της απονομής των Χρυσών Σκούφων στις 8 Σεπτεμβρίου 2023, ήτοι φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση και δημιουργία ενός στοχευμένου βίντεο περίπου 30 δευτερολέπτων με τις υποψηφιότητες ή/και τους βραβευθέντες της ΠΝΑΙ

• προβολή της Περιφέρειας στα δημοσιογραφικά μέσα και στα social media του Αθηνοράματος κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, κατά τον τρόπο που θα κρίνει η ΠΝΑΙ ως πλέον ενδεδειγμένο (π.χ. ηλεκτρονικό banner), και

• ένα αφιέρωμα στο athinorama.gr τον Σεπτέμβριο του 2023, με θεματολογία σχετική με την υψηλή γαστρονομία στα νησιά της ΠΝΑΙ.
- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Μορφωτικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αντιμάχειας «Η Πρόοδος» της «Γιορτής του βοσκού» στην Αντιμάχεια της Κω, στις 9 Ιουλίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Θυμαρίσιου Μελιού ΠΕ Καλύμνου «Θυμαρίτης» της «Γιορτής Μελιού» στην Κάλυμνο στις 12 και 13 Αυγούστου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχοφωτιστική κάλυψη της διήμερης εκδήλωσης και για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη παρασκευή τοπικών εδεσμάτων καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους.


- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Όμιλο Απολλώνων Ρόδου «Νέοι Ορίζοντες» της «1ης Γιορτής του Γιαρένη» στις 18 & 19 Αυγούστου 2023 στα Απόλλωνα. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες της διήμερης γιορτής καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους και δημιουργία και εκτύπωση προωθητικού υλικού.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ στον Φορέα 072 ΚΑΕ 0844α της Π.Ε. Δωδεκανήσου για την συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Μορφωτικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αντιμάχειας «Η Πρόοδος» της «Γιορτής του μελιού» στην Αντιμάχεια της Κω, στις 20 Αυγούστου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραδοσιακών Πρόϊόντων της Π.Ε. Καλύμνου «Θησαυρός του Αιγαίου» του «Μενού του σφουγγαρά» στην Κάλυμνο στις 23 Αυγούστου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχοφωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης και για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη παρασκευή τοπικών εδεσμάτων καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ στον Φορέα 072 ΚΑΕ 0844α της Π.Ε. Δωδεκανήσου για την συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ασφενδιού «Ο Θεόκριτος» της «Γιορτής του κρασιού» στο Ασφενδιού της Κω, στις 26 Αυγούστου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους.


- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ στον Φορέα 072 ΚΑΕ 0844α της Π.Ε. Δωδεκανήσου για την συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατταβιάς «Η Αγία Παρασκευή» της «8ης Γιορτής Λοπιού» στη Δ.Κ. Κατταβιάς, στις 19 Αυγούστου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους και εκτύπωση προωθητικού υλικού.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ στον Φορέα 072 ΚΑΕ 0844α της Π.Ε. Δωδεκανήσου για την συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σιαννών «Η Βρασιά» της «Γιορτής Μελιού και Σούμας» στη Δ.Κ. Σιαννών, στις 5 Αυγούστου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους και δημιουργία και εκτύπωση προωθητικού υλικού.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαλάκου «Το Σπήλαιο» της «Γιορτής του Γιαπρακιού» στη Δ.Κ. Σαλάκου, στη 1 & 2 Σεπτεμβρίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους, καθώς και δημιουργία και εκτύπωση προωθητικού υλικού.


- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεφάλου «Άγιος Νικόλαος» της «Γιορτής Ψαριού (τράτας)» στην Κέφαλο Κω στις 22 Ιουλίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους.

Διαβάστε ακόμη

Την Κυριακή ανοίγει τις πόρτες της η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Μεσαιωνική Πόλη

Με τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη συναντήθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Κουντουρά

Χρ. Καραγιάννη: «Ή θέλουμε να πιστεύουμε ότι μας διάλεξε η TUI ή θέλουμε να πείσουμε τους άλλους ότι μας διάλεξε η TUI ή αυτή η συνεργασία ήταν προδιαγεγραμμένη …»

Αν. Σπανός: Διχαστική ρητορική και αντιδημοκρατική αντίληψη και συμπεριφορά από τη δημοτική αρχή

Τα Λαζαράκια της Κρεμαστής έψαλαν τα κάλαντα! (βίντεο)

Στη Ρόδο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος για επίσκεψη στο τοπικό υποκατάστημα

Έναρξη του χρονικού ορίου απαγόρευσης οποιασδήποτε χρήσης πυρός

Το ωρολόγιο πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας