Διαγράφεται από τη ΝΔ ο υποψήφιος βουλευτής Σπήλιος Κρικέτος

Διαγράφεται από τη ΝΔ ο υποψήφιος βουλευτής Σπήλιος Κρικέτος

Διαγράφεται από τη ΝΔ ο υποψήφιος βουλευτής Σπήλιος Κρικέτος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3451 ΦΟΡΕΣ

Μετά τις δηλώσεις που έκανε ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην αστυνομικός για τους μετανάστες στο ναυάγιο της Πύλου

Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη ο υποψήφιος βουλευτής, Σπήλιος Κρικέτος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία.

"Απόψεις , όπως αυτές που εξέφρασε ο Σπ.Κρικέτος δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας. Η κυβέρνηση της ΝΔ εφάρμοσε μια αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, με φύλαξη των συνόρων αλλά με προστασία της ανθρώπινης ζωής, διασώζοντας χιλιάδες ανθρώπους που κινδυνεύαν στη θάλασσα και δίνοντας τέλος σε κολαστήρια όπως αυτό της Μόριας. Δηλώσεις μίσους και ρατσισμού είναι εκτός του αξιακού πλαισίου της ΝΔ." αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Οι δηλώσεις 

Σε εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ο κ. Κρικέτος αφού δήλωσε ότι "δεν χωράνε άλλοι μετανάστες στην Ελλάδα. Καταλαβαίνετε όλοι το γιατί. Κάντε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει" στη συνέχεια πρόσθεσε: "Η χώρα μας έχει πλέον πάρα πολλούς μετανάστες, τους οποίους δεν μπορεί να τους ζήσει. Πού θα εργαστούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που μένουν αυτοί οι άνθρωποι;".

"Πού δουλεύουν, πού βγάζουν χρήματα για να ζήσουν; Πουθενά. Σε κλοπές είναι κάθε μέρα οι περισσότεροι και είναι γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα" πρόσθεσε. "Το ναυάγιο μας έχει συνταράξει όλους, δεν θα μπει σε καμία ζυγαριά με τα υπόλοιπα".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν "αυτοί οι άνθρωποι που πνίγηκαν ανοικτά της Πύλου, αν φτάνανε στη χώρα μας, θα κλέβανε, δεν θα δούλευαν και θα μένανε 15 σε μια γκαρσονιέρα;". Η απάντησή του ήταν: "Οι προηγούμενοι που είχαν έρθει, που δεν πνίγηκαν, τι κάνανε; Αυτό κάνουν. Ξέρετε γιατί το κάνουν; Γιατί δεν βρίσκουν δουλειά να δουλέψουν".

Ακούστε τις δηλώσεις από 13ο λεπτό και ύστερα

Διαβάστε ακόμη

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

ΕΟΔΥ: Προσοχή στα κουνούπια και τον ιό του Δυτικού Νείλου – Τα μέτρα προφύλαξης

Αντικειμενικές αξίες: Αυτοί είναι οι δήμοι και οι ζώνες στις οποίες «κουρεύονται»

Διεπιστημονική έρευνα στις Νησίδες του Αιγαίου